Glamurozno veče u Beogradu: UVEK JE PRAVO VREME ZA….Jedini pravi - Men`s Health

Glamurozno veče u Beogradu: UVEK JE PRAVO VREME ZA….Jedini pravi

Nastavljajući tradiciju da svake godine okuplja svoje poštovaoce, Jedini pravi je 27. novembra, u Belexpo centru, priredio nesvakidašnje veče i  sa svojim prijateljima iz sveta muzike, filma, mode, sporta i politike, još jednom pokazao da uvek uz sebe okuplja najveće zvezde naših prostora.

U noći inspirisanoj dobrim provodom, Jedini pravi je poslao poruku da  uvek treba pronaći pravo vreme za sebe i one koje volite, za sve ono što vas ispunjava i raduje, za sve što sanjate i što vas inspiriše.
Ističući da je “Uvek parvo vreme za…Jedini pravi” on prenosi da nikada ne čekamo neko drugo vreme za ono što želimo. Upravo sada, je pravo vreme da sebe ostvarimo.

Vojin Đorđević

Jedini pravi je lider svoje kategorije na teritoriji Srbije.

Željko Joksimović

Svoje trajanje od 65 godina duguje pre svega ujednačenom vrhunskom kvalitetu, jedinstvenom ukusu I receptiri, ali i nastojanju da uvek bude inovativan I drugačiji.

Dragan Kecman

U skladu sa tom tradicijom, ove večeri premijerno je predstavljena nova čaša ZA JEDINI PRAVI užitak koja svojim oblikom prati ekskluzivnost ovog brenda i naglašava hedonistički doživljaj.

Ljubitelji Jedinog pravog proveli veče za pamćenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *