MAD in Belgrade - Men`s Health

MAD in Belgrade


MAD in Belgrade

24./25. maj  2014.

Park ispred Muzeja savremene umetnosti

Beograd

 

NAJBOLJA ŽURKA U BEOGRADU OVE GODINE

OPEN AIR

PREKO 100 IZVOĐAČA

2 DANA I 2 NOĆI NEPREKIDNE ZABAVE

VRHUNSKO OZVUČENJE

SPEKTAKULARNE BINE

DŽINOVSKE INSTALACIJE

ŽURKE NA VODI

BOILER ROOM

+ JOŠ MNOGA MAD IZNENAĐENJA!

 

 

MAD in Belgrade svojim posetiocima priprema još jedno veliko iznenađenje! U pitanju je nova generacija čuvenog sound sistema Vero Funktion-One, koji će 24. i 25. maja biti postavljen u parku ispred Muzeja savremene umetnosti i doneti zvuk kakav festivalska publika u Evropi do sada nije imala priliku da iskusi.

Pravo iz Majamija sa čuvenog Ultra festivala, novi Vero Funktion-One sistem stiže i u Beograd! MAD in Belgrade omogućiće posetiocima da svoje omiljene izvođače elektronske muzike čuju na najboljem ozvučenju na svetu. Po prvi put će u Srbiji, a i regionu, neki festival imati kompletno ozvučenje renomiranog engleskog proizvođača Funktion-One. Ukratko, Funktion-One je marka ozvučenja sa najkvalitetnijim i najsofisticiranijim zvukom na svetu, a koriste ga neki od najpoznatijih klubova kao što su berlinski Berghain i Space na Ibici, ali i poznati svetski festivali Glastonbury i Glade. Posebnu dozu ekskluzivnosti za MAD in Belgrade festival predstavlja činjenica da će publika ispred Muzeja savremene umetnosti imati priliku da nastupe sluša na ovom ozvučenju pre njegove zvanične svetske premijere!

Program festivala MAD in Belgrade vec je zapao za oko svetskim medijima koji ga preporučuju kao jedan od najzanimljivijih u Evropi ove sezone, naglašavajući posebno da festival nudi 48 sati non-stop ludila i Beograd kao grad vredan istraživanja. Britanski Knowledge Magazine već je svrstao MAD in Belgrade među 20 najboljih evropskih festivala, a thefestivalhunter.com navodi čak pet razloga iz kojih treba posetiti MAD in Belgrade! Partner MAD in Belgrade projekta u Velikoj Britaniji je prestižni elektronski magazin Resident Advisor. Na festivalu ce nastupiti vise od 100 stranih i domaćih izvođača uz do sad ovde nečuveno vrhunsko ozvučenje, spektakularne do sad neviđene bine, džinovske skupluture, maske, brodove i Boiler Room!

Pročitajte i  Odabran Reebok Classic ambasador

Kompletnu listu izvođača pogledajte OVDE, a tu je i VIDEO koji će vam sigurno ulepšati dan! Igra je već počela na www.madinbelgrade.com gde posetioci mogu odigrati kviz i saznati koja se party životinja krije u njima.

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *