BUDI SVOJ UZ NIVEA MEN ORIGINAL - Men`s Health

BUDI SVOJ UZ NIVEA MEN ORIGINAL

Ali, neki od njih prevazilaze svoju kategoriju i postaju deo popularne kulture. Zato ih nazivamo ikonama, originalima odnosno brendovima koji prevazilaze brend, jer u sebi bitno vezuju emotivnu dimenziju, pa je preciznije okarakterisati ih kao brendove koje volimo i koji nam postaju bliski kao članovi porodice.
U nameri da otkrijemo šta je to što razlikuje obične brendove od brenda – ikona, ispitujući brend broj 1 kada je u pitanju nega kože muškarca, krenuli smo od linije NIVEA MEN ORIGINAL koja pruža kvalitetnu negu za svačiji ukus i zadovoljava i najspecifičnije potrebe savremenog muškarca.Muškarci veruju proizvodima iz NIVEA MEN plave linije jer brine o njima već preko 30 godina i pruža im sve što je potrebno za svakodnevnu negu.
Pripremite se za uzbudljivu avanturu u kojoj će se pokazati da je priča o NIVEA MEN Original proizvodima zapravo priča o muškarcu koji je originalan, svoj i koji zna da sve počinje sa njim.

Vaše originalno rešenje za negu posle brijanja
Muškarci se tokom života obriju oko 20.000 puta i vrlo je važno odabrati odgovarajuće proizvode za brijanje i negu nakon brijanja. NIVEA MEN Original linija sadrži niz hidratantnih proizvoda koji neguju suvu i osetljivu kožu i pružaju joj adekvatnu negu.NIVEA MEN Original balsam posle brijanjaje osnovni proizvod iz linije, a ujedno i prvi proizvod te vrste na tržištu.To su proizvodi kojima će muškarci ostati verni celog života, pa zato zaslužuju epitet ikone. Novost u liniji Original je losion posle brijanja koji svojom novom formulacijom sa vitaminom E i aloa verom hidrira kožu i pruža joj adekvatnu zaštitu. Ako želite jednostavnu negu, bez velike gužve na polici u kupatilu, potražite saveznike upravo u ovim NIVEA MEN Original proizvodima.

NIVEA MEN Original losion posle brijanja
Uživajte u umirujućem osećaju koji vam može pružiti samo novi NIVEA MEN Original losion za posle brijanja!  Hidrira kožu i sprečava isušivanje, teštiti lice od iritacija izazvanih svakodnevnim brijanjem. Prijatnog je mirisa koji će učiniti vašu kožu svežom i mirišljavom tokom celog dana.

NIVEA MEN Original balsam posle brijanja
Umirujući osećaj koji pružaju samo proizvodi iz Original linije. Obogaćen specijalnim hidratantnim sastojcima, vitamin E i aloe vera, Original balsam za posle brijanja čini kožu muškarca negovanom i glatkom pružajući joj osećaj prijatnosti. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA MEN Original gel za glatko brijanje
Osvežavajući gel za brijanje sa vitaminima, aloe vera i aktivnim hidratantnim sastojcima pomaže u prevenciji isušivanja kože lica. Probajte napredno brijanje uz Ultra Glide (TM) tehnologiju.Temeljno brijanje za kožu koja je negovana, meka i nežna.

NIVEA MEN Original pena za brijanje
Bogata pena za bsa vitaminima, aloe vera i aktivnim hidratantnim sastojcima pomaže u sprečavanju isušivanja kože lica. Probaj napredno brijanje uz Ultra Glide (TM) tehnologiju. Temeljno brijanje za kožu koja je negovana, meka i nežna.
Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA MEN Original intenzivna hidratantna krema za lice
Bogata hidratantna formulacija sa vitaminom E, vitaminom H i UV filterima trenutno ublažava isušenost i napetost kože. Pruža intenzivnu dugotrajnu hidrataciju i negu.Koža je dubinski negovana i izgleda gipko i glatko. Ne ostavlja masan osećaj nakon nanošenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *