KK Crvena Zvezda Telekom predstavio nove dresove - Men`s Health

KK Crvena Zvezda Telekom predstavio nove dresove

I to ne samo na terenu, već i u saradnji sa renomiranim firmama Champion i Sport Vision.

Naime, od danas će se u svim Sport Vision poslovnicama širom Srbije i regiona navijači Zvezde biti u mogućnosti da po promotivnim cenama kupe dresove crveno-belih. Do 8. oktobra traje akcija u kojoj će cena opreme biti snižena za 20 odsto pa će tako dres koštati 2.792 dinara, a šorc 2.392.

Ovim povodom svim zvanicama obratio se predstavnik tehničkog tima Champion-a, Enriko Dijaci, koji je baš za ovu prigodu doputovao iz Italije.

– Zadovoljstvo mi je što sam danas ovde kao predstavnik Champion-a. Ponosni smo na ugovor i činjenicu što smo postali sponzor košarkaškog kluba Crvena zvezda. Tim Zvezde ima veliku tradiciju i deli iste strasti kao i naš brend. Champion kao američki brend ima značajno nasleđe u košarci. Smatramo da savršeno odgovaramo jedni drugima. Naše sedište za Evropu, Afriku i Bliski Istok se nalazi u Italiji. Mi donosimo italijanski dizajn i kvalitet dok tim Zvezde predstavlja timski rad i odlučnost u postizanju najboljih mogućih rezultata na i van terena – istakao je Enriko Dijaci, pre nego što je detaljnije prokomentarisao novu opremu crveno-belih:

– Dres ne predstavlja samo strast prema košarci, već predstavlja i ceo klub i lojalne navijače i partnere, ali i vrednosti sporta i Champion-a kao brenda. Što se tiče samog izgleda dresa, on u potpunosti oslikava tradiciju kluba. Kvalitet dresa leži u tome da je on napravljen od dosta lakog i otpornog materijala, dres brzo suši i ostaje u istom stanju – istakao je gospodin Dijaci, uz želje da se saradnja nastavi i u budućnosti i uz zahvalnost lokalnom distributeru, Sport Vision-u.

 Reč je zatim imala direktorka marketinga  Sport Visiona, Anja Dmitrović, koja je imala same reči hvale za novi dres.

Pročitajte i  Upoznajte čoveka koji rolere vozi na neuobičajen način

– Kao lideru sportske maloprodaje u Srbiji, čast nam je što smo sponzor Crvene zvezde. Novi dres je izuzetan, tim stručnjaka koji ga je pripremio za košarkaše Zvezde vodio je računa da on odlikuje vrhunski dizajn i performanse. Nadam se će on uticati da i košarkaši ostvare zacrtane sportske rezultate – zaključila je Anja Dmitrović.

Prepunoj svečanoj sali obratila se i Marija Smolović, iz marketing tima hotela Metropol palas:

– Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi, kao i predstavnicima Sport Vision-a i Champion-a, koji su omogućili organizovanje ove svečane manifestacije. Metropol Palas uspostavio je saradnju sa košarkaškim klubom Crvena zvezda, nadamo se da ćemo i ubuduće imati povoda za organizovanje slavlja u našim lepim salama. Na kraju, kao navijač Zvezde, poželeću košarkašima uspešnu sezonu – završila je Marija Smolović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *