Novo iskustvo gledanja NBA utakmica: Prenosi u VR modu (VIDEO) - Men`s Health

Novo iskustvo gledanja NBA utakmica: Prenosi u VR modu (VIDEO)

Nova funkcija nazvana Screening Room će takođe uživo prikazivati 13 NBA utakmica odjednom. Dok ostali brodkasteri i sportske lige lagano ulaze i virtuelnu realnost, NBA je odmah uskočio. Napredovao je ispred konkurencije prošle godine putem uživo striminga utakmica u virtuelnoj realnosti. Sada je učinio dostupnom čitavu sezonu League Pass pretplatnicima.

Nove tehnologije: Sportski izveštaji koje piše robot

Uz pomoć NextVR aplikacije, ne samo da ćete biti u stanju da gledate 27 utakmica u uživo prenosu na vašim Samsung Gear VR ili Google Daydream naočarama, već ćete takođe imati pristup nečemu što se zove Screening Room. Tu ćete moći da izaberete koju League Pass utakmicu želite da gledate u virtuelnoj realnosti.

Osim toga, ova funkcija će vam omogućiti da izaberete do 13 NBA utakmica za prenos uživo na ogromnom ekranu za virtuelnu realnost. Uskoro nećete biti ograničeni na Samsung, Google ili ASUS telefone – dok god ste spremni da investirate u Windows Mixed Reality naočare. Takođe, Microsoft VR platforma (koja će biti dostupna u isto vreme kada počinje NBA sezona) će podržavati NextVR.

Pogledajte i Savremene tehnologije u službi navijača

Ako ne želite da potrošite 200 dolara na League Pass pretplatu kako bi gledali utakmice u virtuelnoj realnosti, možete platiti 7 dolara po utakmici koju želite da gledate, zahvaljujući NBA uslugama „na zahtev“.

Izvor: tech-lifestyle

Pročitajte i  Najjednostavniji i besplatan način da ubrzate internet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *