Tech

  I bezbedan i uredan: Feng šui za vaš automobil

  0 07.11.2017.

  Uz pomoć drevne kineske discipline i prostor u vašem automobilu može postati ugodniji.

   

  Verovatno ste čuli da Feng Šuijem možete unaprediti svoj životni prostor, ali Feng Šui vam može pomoći i u automobilu. Sve u Feng Šuiju se vrti oko pozitivne energije što znači da ga možete primeniti u bilo kojem prostoru u kojem provodite svoje vreme. Ako ste čestu u automobilu, pokušajte primeniti bar neke osnove ove drevne veštine.

  JASNO I ČISTO

  Nemojte u automobilu da držite nepotrebne sitnice. Redovno čistite automobil, iznutra i izvana. To što su neke stvari nabacane u prtljažniku ili fiokama pa ih ne vidite, ne znači da ne postoje. Ako održavate auto urednim pozitivna Feng Šui energija vam je zagarantovana.

  LUKSUZ IZNAD SVEGA: Mercedes-Maybach 6

  SVEŽ I ČIST VAZDUH

  Druga važna stvar je redovno provetravanje. Ako vam vreme dopušta, često otvarajte prozore. Ako ne koristite aromaterapeutske difuzore ili prirodne mirise. Možete takođe odabrati različita esencijalna ulja zavisno o svome raspoloženju. Limun i miris mente pružaju neophodnu energiju i pomoćiće vami da zadržite fokus, dok biste sa druge strane trebali izbegavati lavandu i druge opuštajuće mirise jer će vas umiriti, što nije dobro, posebno pri dužim relacijama.

  PODSTAKNITE DOMAĆU ATMOSFERU

  Već smo rekli kako u automobilu ne biste trebali skupljati gomilu stvari, ali dobro bi bilo da stavite neke sitnice koje će automobilu dati dozu posebnosti. Dobar Feng Šui u automobilu osiguravaju predmeti u omiljenoj boji, kao i ukrasi od kamena i kristala. Ne trebate „kamenje“ vešati po svakom ogledalu, kao što možete videti u nekim automobilima, jer to odvlači koncentraciju sa vožnje, nego tek neku dragu uspomenu sa mora ili nekog drugog mesta. Feng Šui uvek najbolje deluje ako je suptilan, pa ako se dvoumite hoćete li preterati, tada je bolje taj predmet izostaviti, nego staviti.

  Pročitajte i 8 stvari koje svaki muškarac treba da ima u automobilu

  I JOŠ NEŠTO...

  Kada parkirate automobil, ako je moguće parkirajte ga tako da nije usmeren prema kući, to je zbog toga što automobil usmeren prema vama odvlači pozitivnu energiju, pa je bolje ako je moguće takvo parkiranje izbegavati.

  Izvor: cover magazin

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...