Evo kako da slušate YouTube dok radite nešto drugo na telefonu - Men`s Health

Evo kako da slušate YouTube dok radite nešto drugo na telefonu

Službena Jutjub aplikacija za Android ne dozvoljava nastavak reprodukcije videa ako, recimo, želite pogledati poštu ili surfovati Fejsbukom dok slušate omiljenu pesmu.

Međutim, postoje aplikacije spoljnih dobavljača kojima možete zaobići to ograničenje tako što prikazuje Jutjub u zasebnom  prozoru.

Jedna od tih aplikacija za Android je Awesome Pop-up Video.

Pročitajte i Aplikacija koja nam pomaže da upoznamo sebe

Evo kako je možete startovati, korak po korak.

 • Preuzmite aplikaciju besplatno u Guglovoj prodavnici Play. Otvorite Play, pronađite aplikaciju, kliknite Install, odobrite dozvole za pristup i otvorite aplikaciju.
 • Kad je prvi put pokrenete dočekaće vas poruka koja će od vas tražiti dozvolu za prikaz aplikacije Awesome Pop-up Video iznad drugih aplikacija. Kliknite na Go To Settings i uključite odgovarajuću sklopku.
 • Vratite se u aplikaciju. Videćete popis popularnih video zapisa. Možete kliknuti na bilo koji od njih kako bi ih pokrenuli ili kliknuti na sličicu povećala u gornjem desnom uglu kako bi potražili određeni video.
 • Nakon što ste odabrali video pojaće se u iskačući prozor iznad aplikacije. Možete kliknuti po njemu kako bi ga povećali, pomerili ili smanjili. Kliknite po tastaturi Home kako bi videli o čemu se radi.

Saznajte i Ove aplikacije vam usporavaju telefon (i crpe bateriju)

I za Eplove uređaje postoji zaobilazno rešenje.

 • Ponađite aplikaciju YTB Player u App Storeu i instalirajte je. Besplatna je, ali zato ima oglase.
 • Pokrenite aplikaciju. Pokazaće vam popis najnovije muzike.
 • Kliknite na sličicu za povećanje u gornjem desnom uglu kako biste pronašli video koji želite gledati.
 • Možete koristiti tabove pri vrhu pretraživača za pojedinačne video zapise ili playliste, kao i napraviti vlastitu playlistu tako što ćete kliknuti po zelenoj sličici plusa (+) na desnoj strani bilo kog videa.
 • Kako bi slušali zvuk videa u pozadini pokrenite video. Pričekajte dok se završi reklama, pa pritisnite taster Home. Muzika će se tada nastaviti. Zaustaviće se ako prođete prstom po ekranu od dna prema vrhu kako bi pokrenuli Control Center. Kliknite dugme Play kako bi nastavili sa reprodukcijom.
Pročitajte i  Slušajte muziku dok plivate

SAČUVAJTE BATERIJU: 5 saveta za dugovečnost telefona

Ukoliko koristite iOS 10, možda ćete morati u tabovima u Control Centeru potražiti sličice za upravljanje reprodukcijom.

 • Sad možete pokrenuti druge aplikacije, poput Messages ili Mail. Muzika će se nastaviti, čak i u ponekim igrama.
 • Jutjub možete slušati i sa isključenim ekranom. Pritisnite taster Sleep/Wake kako bi ugasili uređaj. Trebalo bi i dalje da se čuje zvuk. Ako ga ne čujete, pritisnite taster Power ponovo i kliknite po dugmetu Play na zaključanom ekranu da biste ponovno pokrenuli zvuk.
 • Ako želite, možete kliknuti na dugme za izbor u gornjem levom uglu i ulogovati se u vaš korisnički račun pri Jutjuba kako bi lakše pristupili kanalima na koje ste pretplaćeni i playlistama.

Izvor: tportal.hr

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *