Kako da napravite GIF - Men`s Health

Kako da napravite GIF

Između ostalih trendova probio se jedan koji nikako da ode, a to je razgovaranje u gifovima, a vas nervira to jednostavno zato što čuvate mračnu tajnu – ne umete da napravite jedan. Međutim, mi smo tu da vam pomognemo i predstavljamo vam tri najbolje i najednostavnije alatke koje će vam pomoći da se uključite u Internet revoluciju.

IMGFLIP
Ovo je besplatna veb aplikacija koja vam omogućava da pravite gif po vašem izboru. Možete da podignete svoj video, a možete i da kopirate URL sa Youtube-a. Ako vam je to malo opcija možete i da podignete bilo koji broj slika i da od njih napravite aplikaciju. Takođe, dostupne su vam opcije podešavanja veličine i brzine GIF-a i kada budete zadovovljni, da ga preuzmete.

GIFSOUP
Još jedan besplatan servis, sa GifSoup-om možete da napravite GIF od bilo kog video fajla, ali kada završite rezultat vašeg rada će imati poprilično veliki i odvratni vodeni žig ovog sajta.

MAKEAGIF
Nudi standardnu uslugu pretvaranja video fajlova i slika u GIF fajl, takođe, Makeagif će ukloniti svoj žig ako se konektujete preko svog Facebook ili Twitter naloga.

 

Pročitajte i  Evo kako bi izgledao Rolexov pametni sat (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *