Kako da uklonite baš sve nepotrebne Android aplikacije? - Men`s Health

Kako da uklonite baš sve nepotrebne Android aplikacije?

Neke aplikacije koje dolaze sa telefonom, bilo da su instalirane od strane proizvođača ili operatera, mogu se smatrati neželjenim i nepotrebnim. Dobra vest je da neki proizvođači dozvoljavaju korisnicima da neželjene aplikacije uklone sa svojih uređaja. Čak i pojedini operateri dozvoljavaju isto to, a vlada Južne Koreje je čak svojim korisnicima dozvolila da uklone ove aplikacije sa svojih uređaja.

Međutim, za sve nas koji ne živimo u Južnoj Koreji, postoji Debloater program XDA člana Gatesjunior-a. Ono što je dobro, jeste da vam dozvoljava da uklonite sve nepotrebne aplikacije i da za to ne zahteva root pristup.

Pročitajte i 11 najkorisnijih trikova za Android

Debloater nije zvanično rešenje iz Google Android tima niti je delo nekog brenda ili operatera. Kao i uvek, koristite program na sopstvenu odgovornost! Budite pažljivi ako ćete modifikovati neke stvari zato što kreator programa ne dozvoljava to bez njegove dozvole. Isto važi i za redistribuciju programa.

Cilj programa je da blokira ili onemogući aplikaciju na uređaju preko komandne linije ili konzole. Ne zahteva root pristup, ali ćete morati da pratite uputstva i obezbedite ono što program zahteva, kao na primer Windows operativni sistem, USB drajvere i minimum KitKat Android verziju.

Evo i liste sa najzanimljivijim mogućnostima Debloater programa:

  • Blokira ili onemogućava aplikacije na uređaju
  • Omogućava ponovno korišćenje aplikacija
  • Aktivira blokirane aplikacije odjednom
  • Mogućnost potpunog uklanjanja aplikacija, ukoliko imate root

Saznajte i Olakšajte svakodnevni život pomoću ovih besplatnih aplikacija

Ukratko, ovaj program će jednostavno onemogućiti ili blokirati aplikacije treće strane. Programer kaže da Debloater može da pročita sve u realnom vremenu ili direktno sa uređaja, prenosi Android Community.

Izvor: Mondo.rs

Pročitajte i  Uskoro Shazam i za TV
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *