Aplikacija koja nam pomaže da upoznamo sebe - Men`s Health

Aplikacija koja nam pomaže da upoznamo sebe

Ova aplikacija vas prvo ispituje o vašim veštinama i karakteru. Na kraju dobijete mali profil osobina koji vam može pomoći u otkrivanju prednosti i nedostataka.

Pročitajte i Olakšajte svakodnevni život pomoću ovih besplatnih aplikacija

Verovatno ste svesni da ne iskorišćavate sve prednosti i mogućnosti svog pametnog telefona. Puni su potencijala, ali ono na šta ne računate je da vam pomaže kako da bolje iskoristite veštine i talente na – poslu!

Upravo to nastoji da učini aplikacija Thinking Talents. Ova aplikacija vas prvo ispituje sa 35 pitanja o vašim veštinama i karakteru. Na kraju dobijete mali profil osobina koji vam može pomoći u otkrivanju prednosti i nedostataka.

Svako pitanje fokusira se na jednu stranu vaše ličnosti, poput: “Preuzimate li inicijativu?”, “Da li razmišljate logično?”, “Da li ste optimistični?”.

Na svako pitanje odgovarate sa: “Uvek”, “Ponekad” i “Nikad”. Cilj je odgovoriti sa “uvek” na pet do 8 pitanja.

Saznajte i 7 aplikacija koje će vam sigurno doneti ljubav

Profil koji dobijete nakon upitnika je podeljen u četiri kvadranta: analitički, inovativan, procedura i racionalni kvadrant.

U svakom od tih kvadranata krije se niz osobina koje posedujete, a da vam mogu pomoći da napredujete u poslovnim situacijama. Poput recimo – humora.

Takođe, prema odgovorima koje ste uneli dobićete i niz članaka koji vam mogu pomoći da bolje iskoristite svoje veštine ili osobine za koje niste ni znali da možete iskoristiti u poslu.

Pročitajte i Ova aplikacija vam neće dopustiti da se prejedete

Aplikacija je trenutno dostupna isključivo za iOS uređaje.

Izvor: B92.net

Pročitajte i  Ova aplikacija nije bezbedna koliko smo mislili?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *