Najgore sprave za vežbanje, ikada - Men`s Health

Najgore sprave za vežbanje, ikada

Zbog toga smo odlučili da vam navedemo 4 najgluplja i jednostanvo najsmešnija proizvoda za vežbanje, koje smo mogli da iskopamo na internetu. Počnimo…

Nasmejte se uz Prvo seksualno iskustvo u jednom GIF-u

HORSE RIDING FITNESS ACE POWER
Dovoljno je da pročitate samo ime ove naprave i da shvatite da ne bi trebalo svu tehnologiju koja dolazi iz Južne Koreje da shvatite ozbiljno. Prema opisu proizvođača, ovaj proizvod je namenjen “onima koji bi voleli da jašu konja u udobnosti svoje dnevne sobe”. Znamo šta sad mislite “Ovo je kao savršeno za mene!”. Hoćete da nam kažete da dok ste sedeli i gledali tv nikada niste pomislili “Da mi je sad konj da ga jašem dok gledam svoju omiljenu seriju.”

Pogledajte i: Kako se motiviše Dvejn Džonson

Proizvođač, koji nadamo se nije bankrotirao posle ovoga, tvrdi da ćete sa Ace Powerom, dostići vrhunac svoje spremnosti, ojačati mišiće jezgra i butina.
Naravno, čučnjevi i rotacije u kukovima su osnovne za jačanje butina i jezgra, ali pokreti koji pravite kada sednete na ovu spravu su jednostavno urnebesni. Ako ste baš pasionirani jahač konja, predlažemo vam da to radite na hipodromu…

Upoznajte Dve “sigurne” sprave na kojima rizikujete povrede

FREE-FLEXOR
Znate kada izađe neki novi proizvodi i pomislite, kako se ja ovoga nisam setio? E pa ova naprava nije jedna od tih stvari. Ideja iza ove sprave je sledeća: Ako iznova i iznova, mućkaš nešto levo desno ili u krug, neverovatnom brzinom ćete doći u životnu formu. Ljudi iz Free-Flexora su čak dali i ime svojoj tehnologiji: Circular Strength Technology. Kupljeno, zar ne?
Moramo da naglasimo da sama ideja opterećivanja mišića iz svakog ugla nije loša, ali da bi vaši mišići rasli jednostavno morate da ih stalno testirate, odnosno da vežbe postaju sve teže i teže, a Flexor jednostavno to ne pruža, a da ne pričamo o tome koliko smešno izgleda.

Pročitajte i  Najefikasnije vežbe koje možete da radite bilo kad i bilo gde!

FACE TRAINER
Koliko možemo da primetimo, ova spravica je patentirana od strane Hanibala Lektora. Samo pomislite koliko ste propustili dugo niste vežbali svoje lice.
E sada ne lažemo vas, kompanija koja stoji iza ovog genijalnog proizvoda se zove “No!No!”, da li bi trebalo dalje da vam govorimo zašto je ovaj proizvod čista propast?
Pomenuti proizvođač tvrdi da će ova sprava da trenira i bilduje vaša 44 mišića na licu i vratu, što će vam zauzvrat doneti zdravu i zategnutu kožu lica i vrata. Stvarno? Kako je ovo uopšte pušteno u prodaju?

HAWAII CHAIR
Držite se za vaše stolice, ozbiljno! Ova sprava vam pomaže da smršate dok sedite, samo vam još to treba – više sedenja. Naime, prema tvrdnji proizvođača ova stolica je “Automatska mašina za vežbanje! Više ne morate da vežbate, stolica to radi umesto vas i pogađa bokove, zadnjice i butine, tačnije sve one grupe mišića koje se opuste od previše sedenja!”
Međutim, mišići jezgra bi trebalo da rade na stabilizaciji kičme, što uz ovu stolicu nikako i nikada nećete postići. Čak je veoma moguće i da ćete povrediti kičmu, pre nego što ćete dobiti trbušnjake, ali koga briga, vi sedite.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *