Za sve ljubitelje bežičnog zvuka i udobnosti: Nove Magic Buds slušalice - Men`s Health

Za sve ljubitelje bežičnog zvuka i udobnosti: Nove Magic Buds slušalice

Nove Magic Buds slušalice, osim što su primamljivog dizajna, ne žuljaju uvo i zvuku prilaze na potpuno novi način.

Umesto velikih plastičnih glava slušalica-bubica, koje su danas popularne, ove imaju glavu sa gumenim navlakama, koje čvrsto stoje u ušnom kanalu i podesive su.

U Barseloni smo posle prvih laptop računara upoznali i HONOR Magic Buds slušalice, zanimljivog dizajna i još boljeg zvuka, sa hibridnim potiskivanjem buke tokom razgovora.

Mogu da se kupe već za 129 evra, što ih čini najpovoljnijim slušalicama u premijum klasi, a na spisku je niz novih tehnologija, koje nemaju ni neki mnogo skuplji konkurenti.

Slušalice dolaze u nekoliko atraktivnih boja, a nama se dopala ova zelenoplava kombinacija. Slušalice su vrlo lagane, imaju gumene nastavke u tri veličine i pune se bežično ili putem USB Type-C kabla u kolevci, koja se dobija s njima. Magnetski su pomognute za smeštanje u ležište, a kad ih nosite nećete ih praktično ni osetiti.

Iako malene imaju drajvere od 10 milimetara, Bluetooth v5.0 sa podrškom za A2DP 1.3, HFP 1.6 i AVRCP 1.5 prenos zvuka. Takođe, svaka slušalica ima tri mikrofona na sebi, koji su zaduženi za filtriranje buke i pojačavanje glasovnog kanala za poboljšanje kvaliteta razgovora. Naravno, hibridno aktivno potiskivanje buke je jedna od glavnih karakteristika ovih slušalica, koje to čine sa dva dodatna mikrofona – prednjim i zadnjim i omogućavaju izolaciju od buke na izuzetno bučnim mestima, kakva su ulica, letenje avionom, kafići, teretane i slično.

Automatsko uparivanje bez Bluetooth skeniranja je omogućeno za EMUI 10 uređaje (Huawei i HONOR), a kontrole dodirom se podrazumevaju za sve uređaje. Muzika se prekida kad se slušalice izvade iz ušiju ili počinje kad se vrate.

Pročitajte i  Jeste li zavisni od društvenih mreža?

Baterija je dovoljna za do tri i po sata slušanja muzike, svaka slušalica ima bateriju kapaciteta 37 mAh, a u kolevci se nalazi još oko 13 sati muzike prilikom dopunjavanja. Punjenje slušalica i kolevke traje do 1.5 sat.

Slušalice će biti dostupne od aprila po preporučenoj ceni od 129 evra.

Šta kažete na ovu ponudu HONOR kompanije?
Priča o HONOR Magic Buds počinje od 57. minuta:

Izvor: Mondo/Marko Čavić

Foto: Mondo/Marko Čavić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *