Belti: kaiš koji će vas upozoriti kada preterate - Men`s Health

Belti: kaiš koji će vas upozoriti kada preterate

Priznaćete da smo svi, bar jednom doživeli ovaj scenario: nakon obilnog obroka stomak vam „preliva“ preko pantalona, u potrazi za malo više prostora. Polako, krišom, otkopčavate svoj kaiš i popuštate ga za „jedno mesto“, možda dva, nadajući se da će vam to omogućiti malo olakšanja, i sve to radite bez privlačenja pažnje prijatelja za stolom.

Novi proizvod predstavljen u Las Vegasu ima za cilj da promeni taj scenario: Belti, pametan pojas, napravljen je tako da se automatski podesi na osnovu toga koliko ste pojeli.

Belti je dizajniran da pomogne i na druge načine. Opremljen je senzorima koji prate opšte zdravlje i kondiciju preko signala iz vašeg stomaka.

Ako smatra da ste previše neaktivni, pojas će vam poslati upozorenje da morate što pre da se pokrenete, a takođe će se povezati sa android aplikacijom koja vam nudi fitnes podatke u realnom vremenu.

Kreatori ove visoke tehnologije kažu da će prototip biti proizveden u Francuskoj do kraja godine i biće dostupan prvo u SAD i delovima Azije. Oni ga opisuju kao luksuzni proizvod poslednje generacije.

Naravno, to verovatno znači da ćemo svi morati da „stegnemo“ svoje kaiševe kako bismo priuštili ovaj proizvod!

Izvor: Stvar ukusa

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *