Poboljšana verzija World of Warcrafta "Warlords of Draenor" nam stiže u februaru - Men`s Health

Poboljšana verzija World of Warcrafta “Warlords of Draenor” nam stiže u februaru

Iz Blizzarda su promene najavili za početak 2015. godine dodavši da neće vratiti opciju za jahanje životinja na maksimalnom nivou.

Iz kompanije navode da će unaprediti sistem transporta sa lokacije na lokaciju, kako bi bio efikasniji i čime bi se igrači više fokusirali na istraživanje okruženja Draenora.

Pročitajte i: World of Warcraft: Zbog čega su neki muškarci opčinjeni ovom igrom?

 “Imamo novu tehnologiju koja će dozvoliti flight masterima da upute igrače direktno na lokacije, bez obzira koje destinacije lik poznaje. Što znači da će biti manje kruženja i flight mastersi će uvek naći najkraći put.”, izjavili su iz Blizzarda.

Patch 6.1 će sadržati i dugo očekivano ponovno uključivanje heirloomsa – opcije za pojačavanje iskustva i skaliranja predmeta će biti objedinjeni u jednu kolekciju za ceo nalog.

“Heirloomi koji su već na karakteru će biti prikupljeni u novi korisnički interfejs. Heirloomi za svaki nivo će biti dostupni u prodavnicama, a tokeni za nadogradnju će moći da se koriste na njima kako bi povećali efektivnost.”, naveli su iz Blizzarda.

Patch će nastaviti Legendary ring zadatak koji se proteže kroz Warlords of Draenor ekspanziju. Sledeća misija će pružiti priliku igračima da regrutuju legendarnog pratioca u garnizonima. Identitet pratioca je nepoznat, ali Blizzard uvjerava igrače da će imati prikladne legendarne osobine. Garnizoni igrača će dobiti nove nadogradnje i aktivnosti u 6.1. patchu.

Pročitajte i: Zašto su pasionirani gejmeri sjajni bodibilderi?

“Radimo na tome da poseta prijateljskih garnizona ima više nagrada, a dnevna poseta će vama i prijateljima dati nasumični zadatak sa nagradama, dostignućima i meta dostignućima nakon završetka. Postojaće novi predmeti na koje ćete moći da trošite resurse garnizona, misije sa zanimljivim nagradama, oružja sa kojim možete opremiti pratioce i rang težine invazije na garnizon.”, izjavio je Blizzard.

Pročitajte i  Pamet pod vodom

Kasnije u 2015. godini Blizzard će omogućiti igračima da izbegnu mjesečno plaćanje za WoW. Igrači će moći da kupe tokene u igri, koristeći zlato i koristiti ih za pretplatu ili trgovinu sa ostalim igračima.

Izvor: Kliker.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *