6 razloga zašto su igrači Dote savršeni muškarci - Men`s Health

6 razloga zašto su igrači Dote savršeni muškarci

VELIKA KONCENTRACIJA

Muškarac koji igra Dotu obraća mnogo pažnje na igricu, jer mu je potreban veliki nivo koncentracije tokom igranja, ali i zato što je veoma strastven igrač. Ovo je dobro jer, ako je toliko predan igrici, najverovatnije znači da je pasioniran i na poslu i u emotivnoj vezi.

NE PREDAJE SE LAKO

Muškarci koji igraju Dotu ne odustaju tako lako i to je isti duh koji imaju i svi sportisti. Pored toga, imaju iskustva sa odupiranjem neuspehu, jer na primer igrači Dote imaju tendenciju da se raspravljaju i grde jedni druge ukoliko nemaju pozitivan stav i želju da se odupru neuspesima tokom igrice.

DŽENTLMEN

U Doti morate da imate džentlmenski stav i da prihvatite istinu, kraj igre, poraz, zlostavljanje, mučenje, ali morate priznati i da je dobra igra. Da pojednostavimo, igrači Dote su skromni i oprezni, što je dobar preduslov za kvalitetnog i dobrog partnera.

Pročitajte i: 7 šokantnih završetaka video igrica

 

VEOMA JE STRPLJIV

Ova igrica zahteva veliko strpljenje, jer kao ni svaka video igra, ne počinje pobedom, već do nje morate pažljivo i strpljivo da dođete. Igrači Dote se bore i trude da obezbede povoljne uslove za borbu, planiranje ili razbijanje kula – oni moraju polako i strpljivo da kontrolišu čitav proces i da čekaju svojih pet minuta.

ZNAJU KAKO DA ZARADE NOVAC

Pravi igrač Dote mora u svakom trenutku da zna šta radi, što znači da oni znaju dobro da planiraju i kalkulišu, da analiziraju prethodne korake i poboljšaju naredne, da detektuju neprijatelja i da izaberu način na koji će da napadnu. U Doti je novac glavni izvor prihoda, pa muškarci koji igraju Dotu su i veoma dobri u zarađivanju i raspolaganju novcem.

VEOMA SU DOBRI U ODOLEVANJU ISKUŠENJIMA PRELEPIM I SEKSI HEROINAMA

Kada se suoče sa lepim devojkama, poput Line, neće im dati šansu da ih zavede i poslaće ih odmah u bazu.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *