I kvalitet i elegantnost - Men`s Health

I kvalitet i elegantnost

NX porodica već nosi nekoliko medalja, ali novi dodatak će im doneti još veći prestiž u sferi profesionalnih i smart fotoaparata. Naime u novi NX2000 ugrađen je kompaktni CSC sistem, koji doprinosi neverovatnom kvalitetu fotografije. 

OSNOVNE SPECIFIKACIJE
Zahvaljući velikom CMOS senzoru od 20.3MP ASP-C kod modela NX2000, koji inače pravi oštre fotografije, sada i u uslovima loše osvetljenosti slike poseduju fantastične boje. NX2000 dodatno je poboljšan DRIMe IV motorom koji radi tako da smanji šum, poboljša brzinu i omogući superiornu reprodukciju boja.Brzina otvora blende je 1/4000 sekundi, a aparat ima široki ISO opseg (od 100 do 25600).

REVOLUCIJA SOCIJALNIH MREŽA
Ono što ovaj fotoapart razliku je od ostalih je poboljšana Wi-Fi konekcija, a nju omogućava Samsungova tehnologija SMART CAMERA 2.0, koja nudi čitav niz funkcija koje olakšavaju razmenu i skladištenje slika direktno sa fotoaparata. Kakva bi to revolucija bila, koja ne uključuje pametne telefone. Zato je Samsung izbacio aplukaciju SMART CAMERA, koja je dostupna i na Androdid i na iOS platformi. Dakle veoma lako možete da sa svog fotoaprata prebacite slike na svoj telefon, a dalje naravno na Fejsbuk ili Tviter. Ukoliko ne želite da se zamarate sa izborom slika okje bi prebacili na telefon, postoji opcija AutoShare koja automatski nakon slikanja šalje vaše fotogorafije na telefon ili tablet uređaj putem direktne Wi-Fi konekcije. Šta biste viže želeli?

 


Pročitajte i  Robot koji spaja ljude

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *