Jasna slika u mraku - Men`s Health

Jasna slika u mraku

E sad, znamo da svi mi muškarci volimo da se takmičimo ko ima veći, televizor naravno, a uz ovaj Epson 5020UB prestićićete sve vaše ortake sa veličinom i kvalitetom slike, pa bar za jedno klasu ili dve.

JASNE SLIKE U MRAKU
Epson 5020 pružiće vam sjajne slike u zamračenim prostorijama, ali ono što je još bitnije ovaj projektor ima mogućnost da taj kvalitet slike zadrži i ako upalite svetlo u vašoj sobi sa dovoljno nivoa crne boje i dovoljno detalja u senci. Takođe Epsonov projektor ima još gomilu funkcija uključujući motorizovan poklopac za sočiva, horizontalno i vertikalo kretanje istog, a u paketu ćete dobiti i dva para 3D naočara.

NEKE LOŠE VESTI
Dubina slike nije toliko dobra, kao kod nekih konkurentskih proizvoda, ali ovde se sve zapravo svodi na odnos cena/kvalitet s obzriom da konkurentski proizvodi koje spominjemo mogu da budu dosta skuplji. Još nešto, za maksimalne performanse ovog projektora neophodna je da pokrenete auto blendu, koja je i dalje maloooo bučna. Takođe, WirelessHD opcija koju dobijate u malo unapređenom paketu Epson 5020UBe, ne vredi dodatnih para.

Ono što na kraju možemo da zaključimo da je ovaj projektor daje dovoljan doprinos na polju cena/kvalitet,

Pročitajte i  Upoznajte automobil budućnosti: Chevy Chaparral 2X Vision (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *