Nemački kvalitet - Men`s Health

Nemački kvalitet

MOTOR
E sad, dovoljno je jednom da pogledate ovaj automobil i da se bukvalno zaljubite u njega, to je što se tiče spoljašnosti, ali šta je ispod haube? Ni tu BMW nije omanuo, ovu drumsku zver napaja V8 motor sa turbo punjenjem i direktnim ubrizgavanjam, ali nevelja je ta što veza sa motorom i osmostepenim menjačem ne pruža baš glatko ubrzavanje. Takođe, opcija koja bi mogla da vas nervira je idle-stop dugme, koje gasi vaš motor na svakom crvenom svetlu, ali na svu sreću ta opcija se veoma lako gasi.

AUTOMOBIL ZA DRUŠTVENE MREŽE
Ono što će privući pažnju ljubitelja Fejsbuka ili Tvitera je mogućnost povezivanja ovog automobila sa pametnim telefonima preko ConnectedDrive aplikacije, koja je za sada dostupna samo korisnicima Apple proizvoda. E sad šta ova aplikacija može da učini za vas, e pa može da vam na ekranu izlistava sve statuse i tvitove i ne samo to već može i da vam ih čita. Naravno tvitovanje tipa “Napolju je možda hladno, ali kod mene u BMW-u je baš toplo” su omogućena, čak i poželjna.

O unutrašnjosti ovog automobila bi mogli da pričamo ceo dan, a možda i više ali pomenućemo samo kožna sedišta, ekrane na zadnjim, komfor koji je očekivan za gomilu novca koju ste spremni da platite za ovaj automobil. Za ljubitelje muzike postoji posebna poslastica u vidu Bang & Olufsen audio sistema, pa ukoliko baš želite da skrenete pažnju na sebe odvrnite zvuk, pa ne morateni do kraja da bi se tlo pod vama treslo.

Kao što smo rekli, cena prava sitnica $90,500.00

Pročitajte i  6 aksesoara koji će olakšati život svakom muškarcu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *