I laptop i tablet - Men`s Health

I laptop i tablet

Iako je tastatura uvek priključena njena neverovatna fleksibilnost omogućava da se ovaj laptop, lako transformmiše u tablet, pošto je i ceo inače osetljiv na dodir.

SPECIFIKACIJA
IdeaPad Yoga 11 radi na procesoru 1.4-GHz Nvidia Tegra 3, a operativni sistem je Windows RT, koji zapravo predstavlja laganiju verziju nove Windowsove osmice. RAM je 2GB, a hard disk sadrži do 64GB prostora. Veličina ekrana je 11.6 inča, a za tu veličinu, Yoga 11 i nije toliko teška pošto ukupnuo iznosi negde oko 1.2 kilograma.

ŠTA JE LOŠE?
Koliko god transformacija iz laptopa u tablet predstavlja prednos za novi proizvod kompanije Lenovo, toliko je i mana, s obzirom da kad ga transformišete u tablet, on zadržava težinu laptopa i malo je nezgrapniji nego ostali tablet računari. Takođe, jedna od najvećih mana mu je nedovoljan broj besplatnih aplikacija koje, složićemo se, jesu ono što čine tablete zanimljivim. Međutim, ukoliko želite potpuniju verziju ovog laptabelta, možete se odlučiti za Lenovo IdeaPad Yoga 13, na primer koji ima erna od 13 inča, Windows 8 operativni sistem, ali je i malkice suklji od Yoge 11-ce.

Cena: 549$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *