One u prodaji! - Men`s Health

One u prodaji!

Iz kompanije su izjavili:” HTC je još u ranim istraživanjima primetio neverovatnu potražnju i interesovanje za našim novim telefonom. Novi HTC One izaćiće na tržište Ujedninjenog kraljevstva, Nemačke i Tajvana, ove nedelje, a u postalim evropskim zemljama, Severnoj Americi i azisjko-pacifičkim zemljama do kraja aprila. Cenimo strpljenje naših potrošašača i verujemo kada se novi telefon nađe u njihovim rukama, proceniti da je novi One bio vredan čekanja.”

OSNOVNE SPECIFIKACIJE
One ima ekran od 4.7 inča i 1080 piksela, što ga svrstava u kategoriju između smart telefona i tableta. Procesor je jedan od najnovojih proizvoda kompanije Qualcomm, radi na 1.6 GHz, a takođe ima i 2GB RAM memorije. Sa uglađenim aluminijumskim telom, aktivnim početnim ekranom koji reprodukuje sav vaš omiljeni sadržaj, galerijom fotografija koja oživljava i dvojnim prednjim stereo zvučnicima, HTC One je spreman da preoblikuje vaš doživljaj korišćenja pametnog telefona.

PLIVAJ ILI POTONI
Inače kompaniji HTC je neophodno da ovaj telefon bude rasprodat, pošto ih je Samsung bukvalno proterao sa tržišta telefona koji funkiconišu na Android platformi. Što su iz HTC-a i potvrdili rekavši da su prethodne godine imali najnižu prodaju uređaja još od januara 2010. godine.

Pročitajte i  9 trikova koji će vam olakšati korišćenje WhatsApp-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *