Withings pametna vaga - Men`s Health

Withings pametna vaga

ŠTA SVE NUDI?
Kompanija Withings je napravila od sebe ime još 2009. godine kada je lansirala svoju prvu Wi-Fi vagu za merenje kilaže, a nova Smart Body vaga je možda najbolji naslednik. Nova vaga ne samo da prati vašu kilažu, već i procenat masti u vašem organizmu, kao pritisak, pa i kvalitet vazduha u vašem okruženju.

IZGLED
Što se tiče izgleda Withings Smart Body Analyser je na oko veoma lepa sprava, što je plus, pošto bi ovu vagu trebalo držati u spavaćoj sobi, a ne sakrivenu ispod lavaboa u kupatilu. Sad se pitate zašto u spavaćoj sobi, to je zato što novi merač kvaliteta vazduha najbolje funkcioniše ako je vaga u prostoriji u kojoj provodite najviše vremena, a to je manje više uvek spavaća soba.

SINHRONIZACIJA
Smart Body Analyser se veoma jednostavno korsiti, na zaleđini postoji dugme uz pomoć kojega možete da uparite vašu vagu sa vašim pametnim telefonom. Drugo dugme koristi se da namestite ono što želite da vaša pametna vaga izmeri, dakle da li je u pitanju kilaža, porcenat masti ili nešto treće, ili četvrto.

APLIKACIJA
Naravno ovo ne bi bila pametna sprava, da ne postoji opcija da na vašem telefonu instalirate aplikaciju Withings Health Mate koja će vam pomoći da pratite statistički vaše unesene i potrošene kalorije, kao i napredak na vašem putu do boljeg izgleda.

Ako već planirate da gubite kilograme, radite to sa stilom. withings.com

Pročitajte i  Ova mašina nam stiže 2016. godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *