Dokažite se u 59 minuta: Ispunite joj fantaziju - operite veš! - Men`s Health

Dokažite se u 59 minuta: Ispunite joj fantaziju – operite veš!

Vreme je da se kaže „dosta“ ženskoj dominaciji! Znamo da je teško poverovati, ali sada možete sami da operete veš. Naš hi-tech saveznik u tome je nova WaveActive generacija Gorenje mašina za pranje i sušenje veša, kojom činite čudo u samo par pokreta. Kako WaveActive mašine za pranje i sušenje veša vraćaju moć u muške ruke?

1. ZA POČETAK – BACITE PEGLU

Ne, ne bukvalno. Ne bacajte peglu, iako vam neće tako često biti potrebna. Talasasti 3D oblik WaveActive bubnja tretira tkaninu bez nabora tako da ona zahteva minimalno peglanje.

 

2. MAGIČNI JONI

Da bi se odeća savršeno oprala, više nije neophodna visoka temperatura pranja. IonTech opcija, uz pomoć prirodnog procesa jonizacije, 30 % efikasnije uklanja fleke i dovodi do potpune čistoće, a pri tom čuva veš od habanja i puštanja boja. Uz hemiju na minimumu i EcoEye sistem, WaveActive čini čuda od vaše garderobe, a da pri tom ne šteti planeti.

 

3. SAUNA JE DOBRA I ZA VAŠ VEŠ

Omekšivači su rizična stvar zbog obilja hemije koju sadrže, pa umeju da izazovu i reakcije na koži. SteamTech sistem omekšava i dodatno steriliše veš dopunskim tretmanom vodenom parom.

 

4. OSLONITE SE NA VEŠTAČKU INTELIGENCIJU

Ako ne umete vi, ima ko zna. U ovom slučaju mašina. Prvi korak u pranju savladajte zahvaljujući dvema jednostavnim opcijama – pametni dozer DoseAid će vam uvek pomoći da odredite optimalnu dozu deterdženta, a AutoWash prepoznaje tkanine koje ste ubacili. Vaše je samo da pritisnete dugme. Jednostavno, zar ne? I uvek upali.

 

5. BRŽE JE BOLJE

Mašini treba 4 sata da završi, govorile su žene u vreme njihovog monopola nad čistoćom veša. Sada program IonWash 59’, zahvaljujući brzom i intenzivnom pranju, omogućuje kompletno pranje za upravo toliko vremena – pedeset devet minuta.

6. VOZI, MIŠKO!

Nije isključeno da ovu mašinu možete i da zavolite, jer ima osobine limuzine: mekano vešanje – sistem za amortizaciju pokreta koji je čini apsolutno mirnom i na najvećim brzinama, kao i bešuman motor i intuitivan upravljački sistem. Čak ni Džeremi Klarkson tu ne bi imao šta da zameri. Kada pređete basic opcije i potpuno ovladate situacijom, poželeće da isprobate i ostale.

Ne bi bilo loše da razmislite kako ćete kvalitetno provesti svoje slobodno vreme koje vam preostaje, dok tehnologija radi za vas. Omiljena košulja je oprana i spremna, u kuhinji miriše neka ukusna klopa. Stan u savršenom redu. Nema razloga da je ne pozovete da vam se pridruži na večeri. Iznenadite je… Manje dilema, više vremena za stvari koje su zaista važne!

Lepa iznenađenja prate WaveActive

Romantična večera teče po planu – hrana je izvrsna, atmosfera savršena. Da vreme u prijatnom društvu leti podsetila vas je WaveActive mašina koja se oglasila tačno 59 minuta nakon što ste je pokrenuli. Vreme je za iznenađenje večeri. O vašem uspehu izraz na licu vaše dame vam govori sve – njen san se ostvario!

Ali, tada vidite da vam se u veš potkrala i njena omiljena svilenkasta haljina! Njen šok brzo zamenjuje oduševljenje kada shvati da ste poverenje dali WaveActive mašini iz koje čak i osetljiva tkanina njene haljine iz bubnja izađe mekana, sveža i što je najvažnije, u jednom komadu.

 

PROMO TEKST

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *