Tech

  Za ljubitelje svemira i istraživanja

  0 12.09.2018.

  Ako imate želju da istražite univerzum, imamo dobre vesti za vas.

   

  Google je predstavio novu opciju Google mape „Planets“ sa kojom možete istražiti planete poput Venere i Merkura, kao i naš Sunčev sistem.

  Ova nova opcija vam omogućava da se krećete između nekoliko nebeskih tela, rotirate i približite planete. Navodno, projekat je inspirisan Kasini letelicom koja je poslala hiljade fotografija. Ove fotografije otkrivaju potpuno nove delove Jupitera, Saturna, i njihovih satelita.

  Svet budućnosti: Svemirski turizam za odabrane

  „Pre 20 godina je pokrenuta Kasini letelica na putu koji će otkriti tajne Saturna i njegovih satelita. Tokom misije, Kasini je poslala skoro pola miliona slike Zemlje koje omogućavaju naučnicima da rekonstruišu ove udaljene svetove sa neverovatnim detaljima“, kažu u Google-u.

  Pošto još uvek nema opcije pretraživanja, navigacija može biti teška. S druge strane, ovo omogućava da se sami krećete kroz solarni sistem, što je zaista uzbudljivo. Najstarija verzija Google Maps omogućava korisnicima da vide Zemlju, Mesec, Mars, Merkur i Međunarodnu svemirsku stanicu, i ove opcije će ostati na raspolaganju i dalje.

  Pročitajte i Otkrivena nova planeta

  Iako postoje neka manja pitanja koja treba rešiti, ovo je odličan način da se istraži naš Sunčev sistem.

  Izvor: ženski magazin

  *Zapratite Men's Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajTech