NA MORE AUTOM: Snimite sve šta se dešava ispred vašeg automobila dok vozite – evo kako! - Men`s Health

NA MORE AUTOM: Snimite sve šta se dešava ispred vašeg automobila dok vozite – evo kako!

S obzirom da je sezona putovanja u jeku, obezbedili smo VELIKI POPUST na dve sjajne stvari za snimanje vožnje – pogledajte OVDE i OVDE !

Retrovizor sa kamerom nije samo retrovizor, već i DVR snimač vožnje, kamera, a uz njega se dobija i kamera za rikverc. Veličina ekrana na ogledalu je 4 inča. Ima i mikrofon koji se po želji može i isključiti. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SUPER SNIŽENOJ ceni od SAMO 5.900 dinara!

 

A Viz car kamera je takođe vrlo korsna jer i ona snima sve šta se događa ispred vašeg vozila. Koristi se izuzetno lako: uključuje se u upaljač u automobilu, fiksira se odmah pored retrovizora i to je sve! Samo treba da ubacite u nju memorijsku karticu i kliknete da dugme za uključivanje i snimanje! Danas je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na SPECIJALNOM SNIŽENJU po ceni od samo 2990 rsd! Memorijsku karticu NE dobijate u pakovanju.

 

Poručite odmah svoj retrovizor sa kamerom ( OVDE ) ili Viz car kameru ( OVDE ) po sjajnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999.

Pročitajte i  PRUŽITE VAŠIM STOPALIMA UDOBNOST I KVALITET: Prava italijanska muška obuća od 100 odsto prirodne kože!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *