Tech

  NA MORE AUTOM: Snimite sve šta se dešava ispred vašeg automobila dok vozite – evo kako!

  0 06.08.2018.

  U nezgodnim situacijama na putu, koje mogu biti pogubne po vaše finansije ako nemate dokaz da niste vi krivi, snimci događaja mogu biti „zlata vredni“.

   

  S obzirom da je sezona putovanja u jeku, obezbedili smo VELIKI POPUST na dve sjajne stvari za snimanje vožnje – pogledajte OVDE i OVDE !

  Retrovizor sa kamerom nije samo retrovizor, već i DVR snimač vožnje, kamera, a uz njega se dobija i kamera za rikverc. Veličina ekrana na ogledalu je 4 inča. Ima i mikrofon koji se po želji može i isključiti. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SUPER SNIŽENOJ ceni od SAMO 5.900 dinara!

   

  A Viz car kamera je takođe vrlo korsna jer i ona snima sve šta se događa ispred vašeg vozila. Koristi se izuzetno lako: uključuje se u upaljač u automobilu, fiksira se odmah pored retrovizora i to je sve! Samo treba da ubacite u nju memorijsku karticu i kliknete da dugme za uključivanje i snimanje! Danas je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na SPECIJALNOM SNIŽENJU po ceni od samo 2990 rsd! Memorijsku karticu NE dobijate u pakovanju.

   

  Poručite odmah svoj retrovizor sa kamerom ( OVDE ) ili Viz car kameru ( OVDE ) po sjajnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajTech