Stilske vežbe - Men`s Health

Stilske vežbe

Nemoguće je “porasti” sedam cantimetara ili za desetak minuta izgubiti pet kilograma. Ne možete ni ekspresno proširiti ramena- ali možete stvoriti iluziju tih telesnih “nadgradnji” a i više od toga. Tomi Farner, stručnjak za mušku modu iz onlajn šoping kompanije Piperlime, otkriva tajne stila koje vam mogu pomoći da preko noći promenite svoj lični opis i izgledate kao milion dolara.

Spremni za ozbiljan stil: Mali trikovi za kupovinu idealnog odela

DODAJTE SEBI NEKOLIKO CANTIMETARA

Mislili smo na visinu, naravno. A evo kako da to uradite. Poenta je da stvorite pravu liniju od ramena do vrhova nožnih prstiju. Lako rešenje za to je monohromasta odevna kombinacija, ali uspravne gangsterske pruge su daleko zabavnija opcija ako želite da delujete vižjasto i vitko.

VIZUELNO PRODUŽITE STOPALA

Može delovati kontradiktorno, ali cipele ovog vrha će vizuelno izdužiti stopala. I za razliku od cipela sa zašiljenim vrhom ne deluju kao opanci. Zato neka vaš izbor bude jedinstveni elegantni oksford model.

MODNE OSNOVE: 10 brzih saveta za svakog muškarca

RAŠIRITE USKE RAMENA

Ako ste 100.000 potisaka daleko od željene širine ramena, stilisti savetuju da nosite sakoe sa naglašenim ramenima koji daju snažniji i oštriji oblik tela.

PRODUŽITE NOGE

To ne mora da uključuje drastičnu kinesku metodu lomljenja kosti. Biće dovoljno da vešto izbalansirate proporcije garderobe koju nosite. Široke nogavice na pantalonama od odela učiniće da izgledate kao da nosite ćaletove stare pantalone. Još jedan virtuelni trik je da uklopite nijansu čarape sa bojom odela. To će vas izdužiti za još nekoliko cantimetara.

Otkrijte i 7 trikova da odeća duže traje

Pročitajte i  Nega kose: 5 grešaka koje ste sigurno napravili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *