Stil

  Heroji modne današnjice: Dejvid Gandi

  0 10.04.2018.

  Ovo su pravila oblačenja jednog od najpopularnijih i najuticajnih muških modela današnjice.

   

  U eri blogera i Instagram influensera, svako ko stavi fedoru na glavu i ima pristojan filter na telefonu može da se nazove ikonom stila. Međutim, Dejvid Gandi ne spada u tu kategoriju, on je prava stvar. Pored posla modela, on je i uspešan poslovan čovek sa velikim uticajem na svetsku modu. Takođe se bavi i dizajniranjem visoke mode a obreo se i u ulozi kolumniste u slavnom Vogueu.

  Kada govorimo o njegovom ličnom stilu on je svestran nalik kameleonu. Često ga možemo videti u savršenim trodelnim odelima u najboljem duhu britanske aristokratije, ali isto tako i u klasičnim sivim trenerkama (koje naravno sam dizajnira) i tech modelima patika. I bez obzira na stil uvek izgleda savršeno. U nedavnom intervjuu za magazin AskMan Dejvid je otkrio šta je to najviše uticalo na njegov lični stil i šta generalno misli o trendovima. 

  OD FUDBALA DO MODE: 5 ikona muškog stila

  Kako biste opisali svoj stil?

  “Svoj način oblačenja ne bih mogao opisati na poseban način. Uglavnom je moj stil sličan onome kakav su nekad furali Pol Njumen i Džejms Din, reako bih najbliži klasičnom Holivudu. Kakogod, najveći uticaj na moj osećaj za modu je izvršila britanska krojačka scena sa svojim tradicionalnim stilom”.

  Koji je vaš najbolji savet za letnju modu?

  “Uvek mi je tokom letnjih meseci bilo teško da postignem željeni izgled, jer pre svega volim višeslojno oblačenje i odela. Zbog visokih temperatura to je teško poneti, pa uvek pažnju posvećujem izboru pravilnih boja i kvalitetnih materijala kako bi zadržao prepoznatljiv stil. Kvalitetan pamuk i lan su moj siguran izbor, a što se tiče komada tu su fitting majice, par kvalitetnih pantalona i popularni letnji modeli cipela uz aksesoare kao što su dobre sunčane naočare, čarape i sat”.

  Pogledajte i 5 najbolje obučenih muškaraca u svetu biznisa

  Ko su za vas ikone stila?

  “Holivudski velikani poput Pola Njumena i Džejmsa Dina, a od modernih ikona bez premca su Tom Ford i Alasdar Vilis”.

  Koji modni trend bi zauvek “penzionisali”?

  “Nikad se nisam vodio trendovima, tako da nisam siguran šta se trenutno smatra trendom. Određeni trend možda ne odgovara jednom muškarcu, dok će drugom pristajati baš onako kako treba”.

  Koje su to najveće greške koje muškarac može da napravi sa odećom?

  “Mislim da su najveća greške slepo praćenje trendova i manjak hrabrosti da date lični pečat modi”.

  Otkrijte i Dobar izgled bez previše ulaganja

  Ako biste se trebali držati jedne palete boja, koja bi to bila?

  “Nikad ne podcenjujem dobra teget odela. Uvek bi se držao neutralnih tonova, kao što je teget i siva boja”.

  Najbolji modni savet koji ste dobili?

  “Čuo sam jednu sjajnu izreku-”Budite svoji, jer sve ostalo je već zauzetu”. Tu misao sam primenio i na modu. Otkrijte šta vam najbolje pristaje i nemojte da se bojite da izrazite svoju ličnost”.

   

  D.R.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajStil