Moda proleća: 5 kombinacija sa teksas jaknom - Men`s Health

Moda proleća: 5 kombinacija sa teksas jaknom

“Teksas jakna je uvek odlična opcija jer je izuzetno versatilna i uklapa se u različite stilove. Posebno je zahvalna u ovom prelaznom periodu. Takođe je vrlo funkcionalna, jer je lako možete prilagoditi vremenskim uslovima u kojoj je nosite tako što ćete menjati komad odeće koji nosite ispod nje”, kaže Danijel Ron, stilista i personalni šoper brojnim fudbalerima iz Premijer lige.

Teksas jakna: Modni komad za sve prilike

Evo nekoliko klasičnih predloga kako i vi možete iskombinovati ovaj kultni modni komad sa ostatkom vašeg garderobera.

SA ČINO PANTALONAMA

Muškarci tokom nedelje najčešće oblače farmerice, a kombinovanje istih sa teksas jaknom može biti opasna modna teritorija, pre svega zbog pitanja kontrasta. Zato se tu kao vrlo lepo rešenje nameću popularne čino pantalone, bez obzira da li je reč o onim klasičnim ili malo opuštenijim modelima. Njihovo militarističko nasleđe i obično kvalitetna pamučna tkanina čine ih pozdanim partnerom teksas jakne. Originalne kaki i sive čino pantalone sa teksas jaknama čine klasičan modni par sa kojim nikad nećete pogrešiti.

SA BELOM MAJICOM

Još jedna vrhunska kombinacija koja uvek pali. Međutim, vrlo je važno kakvu belu majicu ćete izabrati i u kom broju. Ne bi trebalo da bude ni premala, ni prevelika, ni previše prozirna ali ni prekabasta. Vodite računa i o dužini majice, a pravilo glasi da ne smeju biti duže od nivoa vašeg struka.

Male tajne najboljih frajera: 6 koraka do besprekornog stila u prelaznom periodu

SA CRNIM DŽINSOM

Dvostruko nošenje džinsa može uz pravilan izbor biti dupli plus. Pravilo kontrastnih nijansi u slučaju plavih teksas jakni i crnih farmerki pakuzuje svoj puni sjaj. I druge boje džinsa poput sive ili čak bele takođe daju željeni efekat.

Pročitajte i  Zašto treba jesti kokos

SA KOŠULJOM I KRAVATOM

Da, teksas košulja može biti sastavni deo poslovnog stila. Ohrabrite se i napravite modno partnerstvo casual komada (teksas jakna i oksford košulja) i aksesoara kao što su kravate i džepne maramice. Umesto klasičnih poslovnih pantalona probajte sa čino ili čak kargo pantalonama sa džepovima, samo vodite računa da budu u slim modelu.

MIKS BOJA: 5 kombinacija koje će osvežiti vaš stil

SA TRENERKOM

Teksas jakna ne spada baš u kategoriju sportskih komada, ali pružaju mogućnost da ih kombinujete sa izrazito casual stvarima kakve su bez dileme donji delovi pamučnih trenerki. U kombinaciji sa modernim modelima patika i drugim cool detaljima izgledaćete kao pravi urbani frajer koji svoje samopouzdanje ispoljava i kroz odeću koju nosi.

 

A post shared by Men With Style (@menwithstyle) onNov 17, 2017 at 4:46am PST

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *