Modni raport sa najznačajnijeg crvenog tepiha: Oskari 2018 - Men`s Health

Modni raport sa najznačajnijeg crvenog tepiha: Oskari 2018

Sezona crvenih tepiha koja tradicionalno započinje početkom jeseni, svoju kulminaciju imaju početkom marta u najvažnijoj noći- dodeli Oskara. Zvanice i okupljeni veliku pažnju posvećuju izboru odeće, a tako je naravno bilo i prošle noći u Kodak centru. Kada je reč o modnim tendencijama sinoćni crveni tepih je pokazao ozbiljnu dozu hrabrosti koja se pre svega izražavala u neobičnim kombinacijama bele i crne, izboru zanimljivih detalja kao i povratku materijala kao što su pliš i somot. Modni stručnjaci su odmah primetili da je veliki broj muških zvanica bio u odelima svetlih boja, što u prošlosti nije bio slučaj. Novi modni trendovi očigledno stižu, a vi pogledajte listu od 10 najstilizovanijih muškaraca po našem izboru.

DŽORDAN PIL

Džordan kao da je sve karte čuvao za “najvažniju noć”, pa se zato odlučio za klasični beli smoking kuće Calvin Klein kojeg je kombinovao sa crnim pantalonama i crnim lakovanim cipelama. Dva detalja u vidu leptir mašne i naočara sa širokim okvirom dali su mu boemskog duha.

 

2018 SAG nagrade: 8 najboljih modnih izbora

ARMI HAMER

Mladi američki glumac poznat po hit filmu Skrivena ljubav koji je dobio brojne nagrade, uključujući i četiri nominacije na ovogodinje nagrade Oskar, pokazao je izuzetan modni ukus odabravši fantastični tamno crveni smoking od somota.

 

ČEDVIK BOZMAN

Glavni glumac popularnog mega hita Crni panter Čedvik Bozman svoj modni izraz je očigledno prilagodio ulozi koju je tumačio, pa se pojavio u crnoj kombinaciji u potpisu brenda Givenchy. Futuristički kaput sa brojnim detaljima koje su delo poznatog brenda za nakit David Yurman nikog nije ostavio ravnodušnim.

 

TIMOTI ŠALAME

Najintrigantniji stajling večeri pripada mladom njujorškom glumcu. Svebelu kombinaciju uspeo je da dodatno istakne izborom crnih čelzi čizama.

Pročitajte i  Šta to muškarci koji imaju stila rade drugačije od vas?

 

KIT STANFILD

Stanfild je ovaj važan događaj iskoristio da podseti javnost na pitanje ekologije. Naime, on se pojavio u savršeno skrojenom teget odelu od održive eko svile. Sve pohvale.

 

FIFA FOOTBALL AWARDS 2017: Modni ukus fudbalske elite

SEM ROKVEL

Dobitnik Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu za film Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju, svojim izborom dao je omaž staroj epohi Holivuda uz zanimljiv izbor detalja na desnom reveru koji izgledaju gotovo kao vojni činovi.

 

DANIJEL KALUJA

Kaluja je u sjajnoj kombinaciji Brunello Cucinellija još jednom pokazao kako se crna i smeđa savreno slažu u ovakvim formalnim prilikama.

 

ANSEL ELGORT

Trend koloritnih odela i sakoa, sinoć je na odličan način nastavio mladi Ansel Elgort noseći maestralni zeleni sako napravljen u kombinaciji od somota i satena.

 

Stil za sva vremena: 6 filmskih uloga koje su oblikovale mušku modu

KAJLEB LENDRI DŽOUNS

Modni eksperti su uglavnom protiv nošenja naočara na crvenom tepihu, ali je Kejleb uspeo da da prekrši pravila na najbolji način furajući teget crnu kombinaciju za pravi buntovni stil.

 

KUMAIL NUNDŽIJANI

Ako postoji neko pravilo kako bi trebala da izgleda prava muška elegancija na crvenom tepihu, to je onda izdanje ovog poznatog glumca i komičara. Skladno skrojeno odelo sa zanimljivim detaljima na teksturi uz specifične cipele su definitivno pun pogodak.

 

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *