Revolucionari životnog stila: Dokumentarac o Đaniju Anjeliju - Men`s Health

Revolucionari životnog stila: Dokumentarac o Đaniju Anjeliju

Džet-seter, ikona stila i vrhunski biznismen oštrog uma- sve to u kratkim crtama opisuje lik i delo Đanija Anjelija. Ovaj pionir auto industrije u Italiji i osnivač Fijata zauvek je promenio percepciju životnog stila uspešnog muškarca zahvaljujući svojim hrabrim poslovnim idejama, uticaju na društvene tokove i to sve sa nezaobilaznom dozom elegancije i čiste estetike.

Njegov poslovni uspeh mnogi smatraju ključnim za oporavak italijanske industrije i podizanja životnog standarda na Apeninima posle teškog perioda Drugog svetskog rata i neposredno nakon njega. Usponom Fijata stvari su se promenile, a taj period se sa pravom naziva novom italijanskom renesansom.

VANVREMENSKI STIL: Italijanski muškarac

Autor dokumentarca koji nosi naziv „Agnelli- Italy Playboy Titan“, Nik Huker u ovom sjajnom ostvarenju ugostio je brojne Anjelijeve prijatelje, saradnike i intimne partnere. Među njima su se našli između ostalog Henri Kisindžer, Valentino, Džeki Rodžers, Rodžer Koen i brojni drugi.

Njegova dugogodišnja prijateljica Dijana Fon Firstenberg u samom filmu uputila mu je sjajan kompliment, rekavši: „Svaka žena je želela da bude sa njim, a svaki muškarac je želeo da bude on“.

Saznajte i 10 zanimljivih činjenica iz života Enca Ferarija

U nastavku pogledajte trejler za ovaj dokumentarac i sami se uverite u jedinstvenu životnu priču sprecatura plejboja koji je živeo život punim plućima.

D.R.

Pročitajte i  Devojke otkrivaju o kakvim poklonima maštaju
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *