Higijenska abeceda za svakog muškarca - Men`s Health

Higijenska abeceda za svakog muškarca

MASNA KOSA

Odavno su iz mode izašle frizure koje su zahtevale nauljenu kosu i kilograme gela. Tako da se ne možete na to izvući. A tek opravdanje da nakon fudbala sa svojom ekipom niste stigli oprati kosu nikoga ne zanima. Pranje kose se ubraja u osnovnu higijenu kojoj vas je majka podučavala. Sa smrdljivom i zalepljenom kosom u guste pramenove koji nalikuju na špagete, jedino ćete privući vaške. Devojke sigurno ne.

Pročitajte i 5 tajni uspeha urednih muškaraca

DLAKE IZ NOSA I UŠIJU

Dlake koje izlaze iz raznih vidljivih ljudskih otvora su gnusne. Nikoga ne zanima što je to prirodni tok. Prirodno je i da ženama rastu dlake ispod pazuha i na nogama, pa ih uredno briju kako bismo živeli u uverenju da su žene jednostavno rođene mekane i glatke. Pa vas zato molimo, podrežite te izrasline iz nosa i ušiju. Nosne i ušne pletenice i dredovi nikad neće zaživeti u modi.

NEUREDNI NOKTI

Muškarac sa dugim noktima je noćna mora. Ne možeš ga svrstati kao feminiziranog, jer ni sve žene ne preferiraju duge kandže, a sigurno ne može potpasti pod jači pol. Ružna pojava je i crno ispod nokta. Jedino opravdanje je da radite u rudniku. Ali pravdamo vas samo ako niste stigli oprati ruke. Viša kategorija je svakako mali dugi nokat. On ženama nikad neće biti jasan. Kopate sa njim nos?

Da duže traje i jače miriše: Trikovi sa parfemom koje morate znati

NEPRIJATAN MIRIS

Svakodnevno tuširanje se ubraja u osnove higijene. Korištenje dezodoransa takođe. Ili živite i dalje u pećini preživljavajući lovom i uzgojom žitarica. Niko ne očekuje od muškarca da se licka skupim parfemima. Ali očekuje se redovno tuširanje i upotreba dezodoransa. Dalje objašnjenje nije potrebno.

Pročitajte i  Patike su na (s)ceni!

ISPUCALE USNE

Usne vam izgledaju kao brus papir? Kako mislite da ćete se ljubiti s njima? Odavno je postala normalna pojava videti muškarca kako nanosi labelo. Ne brinite, one znaju da to nije šminka. To je tek balzam za negu. Niste ništa manje muško ako ga nosite u džepu pantalona.

Nega muškarca: 9 grešaka koje će odbiti svaku devojku!

INTIMNA FRIZURA ZVANA AFRO

Ukusi su ovde malo različiti. Neke žene vole glatke penise i testise, dok druge preferiraju pokoju dlačicu. Ali jedno voli svaka žena – elegantni put od pazuha do, hmm, pastuva. Ali, kada vas skine i zaželi pružiti vrhunski oralni seks, nije im baš primamljivo glavu staviti u pravu prašumu. Ako se već ne brijete, barem malo podšišajte tu afro frizuru.

Izvor: e muškarac

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *