NEGA TOKOM ZIME - Men`s Health

NEGA TOKOM ZIME

LICE

Tokom hladnih dana treba da koristite kreme koje sadrže vitamin E i zaštitu od UV zračenja (iako se ne sumčate, ne znači da štetni zraci ne vrebaju). One će štititi površinski sloj i poboljšati aktivnost vaše kože. Ovih dana najbolje je koristiti hdratantne maske koje koži dodaju vlažnost, a istovremeno sprečavaju da ispari ona vlaga koja se u njoj nalazi. Hidrantne maske se preporučuju svim tipovima kože.

4 zlatna pravila: Kako da negujete bradu tokom zime?

KOSA

U zimskim mesecima najčešće iz kuće ne izlazimo bez kape, zbog čega nam je kosa najčešće u haosu. Takođe, sauv vazduh u zatvorenim prostorijama usled centralnog grejanja je čini dodatno krtom i suvom. Rešenje za to može biti da nakon pranja (a pre sušenja fenom) utrljate malo specijalnog ulja argana koje sjajno miriše i još bolje utiče na vaše vlasi.

TELO

Mnoštvo “In Shower” hidrantnih preparata koji su trenutno u ponudi na tržištu pomoći će vam da brzinski vratite vlažnost koži, a neće ostaviti neprijatno masan trag na telu. Samo ne zaboravite da očistite kadu kako biste sprečili klizanje pri sledećem tuširanju.

UVEK SVEŽ IZGLED: 5 pilinga za lice iz domaće radinosti

Pročitajte i  Put do savršenog izgleda: 23 navike koje ima svaki stilizovani muškarac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *