KVALITET I DOBAR DIZAJN: Aksesoari koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - Men`s Health

KVALITET I DOBAR DIZAJN: Aksesoari koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Dobar novčanik je predmet koji je svakom muškarcu potreban! Najbolji izbor i najdugovečniji je svakako kožni novčanik. Muški kožni novčanik Valentini, koji dolazi sa sjajnim pakovanjem je pun pogodak, sadrži 8 delova za kartice, dva dela za papirni novac, kao i jedan za sitni. Dostupan je u braon i crnoj boji, njegova cena je 3290 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Kožni novčanik Enrico Benetti je klasični model sa kojim nikada nećete pogrešiti. Vrlo je funckionalan i prostran, od vrhunskog materijala i veoma dobre izrade. OVDE ga možete odmah poručiti, po ceni od 3290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Svakom muškarcu je potrebna i dobra torbica. Za muškarce koje cene stil je torbica Falco, koja je od mešavine kože i platna. Torbica je domaće proizvodnje, izuzetnog kvaliteta i izrade, kao i sjajnog dizajna. Dostupna je u teget, braon i crnoj boji. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 3690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

Ovo je još jedan sjajan model torbice! Takođe je domaće proizvodje, veoma kvalitetna, mešavina kože i platna i svakom muškarcu će dobro doći, jer je vrlo funkcionalna, a sa druge strane i vrlo moderna – model koji se uklapa u sve modne stilove. Njena cena je 3490 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Ranac je takođe potreban svakom muškarcu. Prvoklasni ranac Enrico Benetti je holandske proizvodnje, vrlo praktičan i kvalitetan. Vrlo je prostran i moderan. Njegova cena je 4690 rsd, OVDE ga odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pročitajte i  JEDAN OD NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA NA TRŽIŠTU: Sada za samo 2.499 rsd

 

Svakom muškarcu je dobar kišobran neophodan. Ovaj kišobran je odličnog kvaliteta, i ima automatsko otvaranje i zatvaranje. Veoma je moderan i efektan. Za 1490 rsd, ga možete OVDE poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *