U pet do dvanaest - Men`s Health

U pet do dvanaest

KOMPANIJSKA ŽURKA

Svi oni koji vam kroje poslovnu sudbinu će biti tu, pa se isplati da izgledate konzervativno ali markantno- recimo bordo čino pantalone sa sivim blejzerom od tvida. Neka vam košulja bude neutralna teritorija u ovoj modnoj partiji. Uglađene cipele koje nosite preko nedelje na posao zamenite robusnijim zumbanim modelom sa đonom od kuvane gume. I naravno, da vas podsetimo kako treba da “povučete ručnu” sa alkoholom. Želite da budete zapamćeni ali ne na loš način.

KUĆNA ŽURKA, DOČEK NA TRGU ILI U KLUBU: 5 najboljih kombinacija za novogodišnju noć

DOČEK KOD ORTAKA NA GAJBI

To što ste tu domaći ne znači da trebate biti obučeni kao da ste ostali kod svoje kuće. Kardigan sa šal kragnom i tamne uske farmerke zadržavaju kul i opušteni efekat za slučaj da neko pozove i simpatičnu drugaricu. Još dva podsetnika; sredite frizuru pre nego što izađete iz kuće i odolite impulsu da obučete svoje najstarije patike kojima je progledao đon. Doček Nove godine nije vreme za stilsku nostalgiju.

BLACK-TIE PRIJEM

Ako na pozivnici stoji krilatica black tie, nema tu puno mesta za mozganje i improvizaciju. Muškarci u svojoj pingvin varijanti zaista izgledaju identično, ali to je i ideja ovakvog dres koda. Ipak, ima prilike da pokažete svoju individualnost ako odaberete odelo koje ima ovakve elegantne akcente na reverime i šavu pantalona. Leptir mašna je jedna od opcija, ali uglađene cipele od sjajne kože zaista nisu. Međutim, prvo i osnovno, držanje mora da podrži ono što nosite. Ispravite se!

Stil za sva vremena: 6 filmskih uloga koje su oblikovale mušku modu

Pročitajte i  DETALJ KOJI NOSE SVI FRAJERI: Kako odabrati savršen sat za svaki stil?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *