5 suptilnih načina da unesete boju u zimski stajling - Men`s Health

5 suptilnih načina da unesete boju u zimski stajling

Tokom godine kada dođe hladno vreme a jutra postaju mračna, većina muškaraca se opredeljuje za vrlo sveden i monohroman stajling u svega par boja. I dok tokom leta u svoj autfit unosimo osveženje u vidu različitih boja i printeva, većina muškarca nema hrabrost da malo eksperimentiše sa koloritom kada je reč o zimskom periodu.

Ukoliko ste spremni da izgradite sopstveni modni pečat i tako se razlikujete od drugih evo jedne stilske inekcije koja će vašu pojavu učiniti lepšom i stilizovanijom.

Kombinacije za dominacije: 4 ideje za savršen zimski outfit

VIŠESLOJNO OBLAČENJE I BOJE

Najbolji način da se poigrate sa bojama je onaj kroz višeslojno oblačenje. Pored funkcionalnosti layering oblačenje pruža svakom muškarcu mogućnost igre sa bojama. Zagasito sivi ustručeni kaput sa tamnim džinsom možete iskombinovati sa tankim džemperom u nekoj od vedrih boja poput svetlo plave, žute ili tirkizne boje. Jedno od proverenih rešenja je i kombinacija džempera i košulje koja u zavisnosti od vašeg izbora može imati veliki uticaj na vaš izgled u suptilnoj dozi. Takođe treba istaći kako je sve prisutniji trend puffer prsluka u jarkim bojama ispod kaputa idealno rešenje za svakog urbanog frajera.

IZBOR ČARAPA

Čarape su mnogo važniji modni komad nego što to većina muškaraca misli. Nošenje neprikladnih modela poput onih maslinasto zelenih ili sivih specifičnih za pripadnike vojske ili onih sportskih svakako će narušiti estetiku vašeg izgleda. Stilisti preporučuju modele sa nekoliko boja u linijama ili sa printom jer ćete tako ublažiti izgled tamne odeće ali i pokazati stilsko samopouzdanje. Za one sa dubljim džepom tu su luksuzni modeli od najfinijeg pamuka koji su svakako najidealnije rešenje.

Ovako će svaka kombinacija biti pun pogodak: Otkrijte koje boje su kao stvorene za vaš ten

SUPTILNI DETALJI

Pročitajte i  Roštilj da pamet stane

Još jedan način da unesete boje u zimski stajling je i nošenje detalja koji odskaču od ostatka autfita. Bez obzira da li je reč o džepnim maramicama, bedževima ili pomalo ekscentričnim postavama komada koje nosite, svaki pravi džentlmen pažnju obraća i na lepe detalje. Neutralni osnovni komadi u kombinaciji sa detaljima koji odskaču pravi su način da izdominirate i predstavite sebe kao muškarca koji ima dobar ukus.

AKSESOARI

Pored čarapa i ostali aksesoari igraju važnu ulogu u kreiranju lepše pojave svakog muškarca. Od koloritnih i šalova sa printom, preko kapa i rukavica, zimski aksesoari su idealan način da obogatite izgled bojama. Vodite računa da komadi koje miksujete budu kompatibilni i izbegavajte ekstreme poput recimo nošenja svetlo plave kape, crvenog šala i narandžaste košulje u isto vreme.

Saznajte i Kožna jakna daje na muškosti

STATEMENT KOMADI

Na kraju tu su statement komadi sa izrazitim koloritom. Ovakve komade uparite sa neutralnim bojama i obezbedićete sebi jedinstven izgled. Zeleni kaput ponesite sa odevnim predmetima u neutralnim nijansama kako bi neutralisali zelenu ili neku drugu jaku boju. Budite hrabri i trudite se da modi date dozu ličnog pečata.

 

A post shared by Pitti Uomo (@pitti_uomo_) onFeb 1, 2017 at 8:49am PST

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *