STAJLING KOJI SE NE ZABORAVLJA: Zapamtiće vas kao najboljeg frajera sa novogodišnje noći - Men`s Health

STAJLING KOJI SE NE ZABORAVLJA: Zapamtiće vas kao najboljeg frajera sa novogodišnje noći

Leptir mašna se vratila na velika vrata! Ako želite da izgledate kao pravi gospodin i džentlmen, ova sjajna satenska mašna je pravi izbor za vas. A ima ih u više boja i materijala, što možete pogledati OVDE. Sada je na velikom sniženju: Sa 1.500 dinara na 899 dinara. Poručite je online putem OVDE, ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Cipele u stilu filma “Veliki Getsbi” su pravi pogodak za sve muškarce sa stilom. Posebno naglašavamo da su cipele od 100 odsto prirodne kože, a proizvode se u Italiji! Cena za ove neobične, a opet klasične cipele je 8.990 dinara, a više modela i boja možete pogledati OVDE. Poručite ih OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Tregeri nisu samo rezervisani za mlađu populaciju. Oni se mogu kombinovati uz interesantnu košulju ili sako, a mogu se “iz fazona”, nositi i na džempere, majice, itd… Cena tregera koji su široki 2,5 cm je na akciji! Pre popusta je cena bila 1.000 dinara, a sada je simboličnih 599 dinara. Tregeri su univerzalne veličine, imaju metalne regulatore, sa kojima podešavate dužinu tregera. Za više boja i stilova, posetite sajt HANGAR.RS ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Kažu da novu godinu treba početi novim planovima, što poslovnim, što privatnim, a vi za početak možete sebi priuštiti kožni novčanik Pierre Cardin, koji je trenutno na posebnoj akciji; samo 4.690 dinara! Takođe, ovaj, kao i više modela i boja novčanika, za poklon, ali i za sebe, možete pogledati OVDE. Poručite ga online odmah OVDE, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pročitajte i  Nik Vuster: 3 komada koja morate imati ove jeseni
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *