SVETSKI TRENDOVI SADA I KOD NAS: Evo kako da budete POTPUNO drugačiji od svih drugih - Men`s Health

SVETSKI TRENDOVI SADA I KOD NAS: Evo kako da budete POTPUNO drugačiji od svih drugih

Ukoliko više volite klasičniji model mašne, koja je ručno rađena, ove su sjajan izbor. Urađene su sa punom pažnjom, od kvalitetnog drveta i odlično se uklapaju u sve modne stilove – od sportsko – elegantne kombinacije, pa sve do veoma svečanih stajlinga. Cena ovih mašni je 999 rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili na broj telefona 011/4420- 502 radnim danima.

 

 

 

Ukoliko volite malo drugačije, efektnije modele, imamo odlične predloge!

Ukoliko volite Betmena, Supermena, ili muziku, ovo je odlična ideja! Svaka leptir mašna je rađena sa posebnom pažnjom na samoj obradi, kao i na kvalitetu finalne izrade. Leptir mašne su pakovane u posebne elegantne kutijice i zato su odličan izbor kada su pokloni u pitanju. Cene mašni su 999 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

 

 

 

* Napomena: Drvo je prirodni materijal, tako da nijedna mašna nije identična (kao na slici), jer se boja i šare drveta razlikuju. Svaka drvena leptir mašna je unikatna.

Tregeri su svestrani i jednostavni za kombinovanje, a umeju odlično da transformišu svaku odevnu kombinaciju. Oni su pre svega su savršeno funkcionalni. Naime, muškarci koji nose tregere izgledaju mršavije i više. Oni vizuelno izdužuju figuru tela, što ih čini odličnim izborom ukoliko nisu visoki, ili mršavi onoliko koliko bi želeli. Tregeri su dostupni u nekoliko boja, njihova cena je 599 rsd, širine su 2,5 cm, OVDE ih možete odmah naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

 

Celokupnu ponudu ovih fenomenalnih i pristupačnih aksesoara, možete OVDE pogledati.

Pročitajte i  Krosfit za početnike: Ove stvari morate da znate pre nego što zakoračite u hangar
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *