FIFA FOOTBALL AWARDS 2017: Modni ukus fudbalske elite - Men`s Health

FIFA FOOTBALL AWARDS 2017: Modni ukus fudbalske elite

U velikoj dvorani londonskog Paladium teatra okupio se najelitniji deo fudbalskog sveta. Najbolji fudbaleri današnjice, bivše zvezde, veliki broj poznatih iz svih svera života i po prvi put obični navijači uživali su u jednočasovnom programu kojeg je na šarmantan način vodio glumac Idris Elba.

Za najboljeg fudbalera sveta po drugi put zaredom izabran je Kristijano Ronaldo (ukupno ima četiri nagrade za najboljeg). U glasanju su tradicionalno učestvovali selektori i kapiteni svih selekcija članica Fifa-e uz pripadnike medija. Ronaldo je na kraju završio sa 43 procenta glasova a iza njega su ostali Lionel Mesi sa 19 i Nejmar sa 7 procenata glasova.

Toronto film festival 2017: 10 najbolje obučenih frajera sa crvenog tepiha (FOTO)

Đanluiđi Bufon se okitio titulom najboljeg golmana, Zinedin Zidan je najbolji trener, najlepši gol je postigao Olivije Žiru a najbolja fudbalerka na svetu je šveđanka Like Martens.

Što se tiče mode, crvenim tepihom su prodefilirale zvanice sa različitim stilovima uz naglasak na eleganciju koji ovaj događaj zahteva. Mogle su se videti i pomalo ekscentrične kombinacije, a posebno je prednjačio brazilac Dani Alveš. Pogledajte neke od najzanimljivijih kombinacija i uverite se sami.

KRISTIJANO RONALDO

 

LIONEL MESI

 

NEJMAR

 

DANI ALVEŠ

 

OD FUDBALA DO MODE: 5 ikona muške mode

ĐIĐI BUFON

 

LEONARDO BONUĆI

 

SERHIO RAMOS

 

SAMUEL ETO

 

OLIVIJE ŽIRU

 

TONI KROS

 

D.R.

Pročitajte i  Rock star moda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *