NOVI ELLE JE U PRODAJI! - Men`s Health

NOVI ELLE JE U PRODAJI!

Pretposlednji broj ELLE Srbije za ovu godinu dolazi kao poručen za vaše “zimske” pripreme!

Pročitajte u nastavku ključne priče novembarskog broja: Glavni superstar broja je RIHANNA koja je ujedno i zvezda koja krasi naslovnu odevena u „svemirsku“ crvenu kabanicu Dolce i Gabbane i bodi Givenchy-a. Diva sa Barbadosa već neko vreme daleko je više od obične pop zvezde. Naravno, muzika je još najvažnija stavka u njenom životu, jer je upravo objavljen njen osmi studijski album Anti, koji se nalazi na vrhu svih top lista još od trenutka kada je izašao. Čak ga je i Forbes proglasio jednim od najuspešnijih albuma svih vremena. U velikom intervju Rihanna priča o svojim modnim uspesima, stavljajući svima do znanja da je neustrašiva i da ne obraća pažnju na to šta drugi misle.

Gošća rubrike My favorite 10 bila je umetnica Danica Marinković, koja odnedavno ima novu titilu – NJ.K.V. princeza Danica Karađorđević. Pročitajte u novom broju deset omiljenih stavki / ljudi / događaja u životu lepe srpske princeze čije venčanje je ispratio ceo svet nedavno.

Veliki deo novog broja posvećen je priči LIMITED EDITION koju je fotkao Mika Knežević. U njoj vas očekuje nekoliko autentičnih umetnika iz različitih sfera života. Dekodirali smo za vas stil krajnje zanimljivih osoba – Ane Rodić, Maje Atanasijević (Zipa Yoma) i drugih

Hrvatski top kolumnista Grgo Zečić u novembarskom broju donosi priču o fantastičnom Rafu Simonsu, čoveku koji je nakon vrlo kratkog vremena odlučio da kaže „NE“ velikom Dioru i pređe u Calvin Klein.

Novi Lady’s Lunch donosi priču o modernim ljubavima. U pravom filmskom obrtu Duška Jovanić i Marija Ratković na ručku sa Nevenkom Dokmanović, Ognjenkom Lakićević i Minjom Bogavac, pokušale su da dokažu kako je moguće nositi se sa izazovima modernih odnosa.

Glavni editorijal posvećen je delikatnoj romantici. Tri gracije – Kristina Perić, Emilija Vučinić i Lana Aleksić odevene u modele Erdem x HM, Max Mare, Manga pozirale su ispred objektiva talentovanog Dušana Petrovića. Za stajling je bila zadužena Ana Ostojić, make-up je uradila Ena Jović, dok je frizure stilizovao Petar iz Noxnoces H.C. Private Room-a. Asistent stiliste je bio naš Aleksandar Nastasijević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *