Muške košulje: 3 modela za sve prilike - Men`s Health

Muške košulje: 3 modela za sve prilike

BELA KOŠULJA

Svako treba da ima bar jednu belu košulju u ormaru. Bela košulja je klasičan odevni predmet koji još uvek izgleda dobro. Posljednjih nekoliko godina upravo bele košulje su ponovno veliki hit. U poslovnim prilikama belu košulju možete kombinovati sa svim bojama odela, dok je u svečanim prilikama kombinujte sa crnim odelima i uskom crnom kravatom. Kombinacija svečanog odela sa belom kravatom rezervirana je za venčanja.

Vodič za muškarce: Kako pravilno ispeglati košulju (VIDEO)

KOŠULJA NA PRUGE

Klasična košulja na tanke pruge nezamjenjiva je za većinu situacija. Bez obzira na boju pruga, ukoliko su tanke, ne možete pogrešiti. Pruge su uzorak koji vam omogućava da suptilno pokažete svoj stil i ličnost. Možete birati između tankih i širokih pruga, neutralnih i jakih boja… Klasična košulja ovog tipa ima tanke pruge neutralnih boja poput plave ili sive. Za formalan stil  će se lepo uklopiti uz odelo, a za casual stil uz farmerice. Za ležeran utisak možete dodati i neki džemper.

Pročitajte i Sa čim kombinovati kariranu košulju?

JEDNOBOJNA KOŠULJA

U ormaru je najbolje imati nekoliko jednobojnih košulja i majica jer je njih najlakše kombinovati sa ostatkom odeće. Prednost jednobojnih košulja je što naglašavaju odelo bez da se takmiče u tome da li će više doći do izražaja košulja ili odelo. Ovakve kombinacije ostavljaju upečatljiviji utisak, a nisu teške za kombinovanje. Jednobojna košulja jednostavno će osvežiti svako odelo pa čak i same pantalone. Crna košulja dobro ide uz tamno sivo odelo ali i uz farmerice kojima daje elegantniji duh.

 

A post shared by Men With Style (@menwithstyle) onApr 28, 2017 at 12:17pm PDT

Izvor: cover magazin

Pročitajte i  Najgori modni trendovi ikada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *