MUŠKE TORBE: 3 najbolja modela za svakog savremenog muškarca - Men`s Health

MUŠKE TORBE: 3 najbolja modela za svakog savremenog muškarca

AKTOVKE

Neizbežan model muške torbe ukoliko posao zahteva brojna dokumenta, razne papire itd. Aktovke su čvrste i izdržljive torbe pa bi bilo dobro da se pri odabiru odlučiš za aktovku od prirodne kože, jer osim što kožne torbe deluju ozbiljnije i kvalitetnije (što i jesu), one će sasvim sigurno mnogo duže trajati od onih izrađenih od veštačkih materijala. Ovaj model torbe, razume se, nosi se uz poslovnu odeću i ni slučajno uz sportsku. Boju aktovke treba birati prema boji koja preovladava u tvom ormanu među poslovnom garderobom.

Pogledajte i 10 odevnih komada koje devojke vole na muškarcima

 

POŠTARSKE

U poslednje vreme možemo da primetimo da je sve više ovakvih muških torbi izrađenih od različitih materijala i u različitim dimenzijama. Velike kožne poštarske torbe se mogu koristiti u nekim varijantama čak i kao urbane aktovke ukoliko ne postoji suviše strogo određeni dress code. Inače, ovaj model je zgodan za školarce i studente zbog velikog prostora i zbog načina na koji se nose (manje opterećuju telo). Ukoliko je tvoj stil oblačenja ležerniji onda ne bi bilo loše da poseduješ nekoliko ovakvih torbi jer uz zimsku garderobu lepše idu kožne (ili od nekih grubljih materijala) a uz letnju garderbou, naravno torbe ili od mekše i tanje kože ili od nekog laganijeg platna.

Stil savremenog džentlmena: 12 najpopularnijih modela kravata

 

PUTNE

Putne torbe su svakako potreba svakog od nas. Da bi se bilo spremno za svaku vrstu putovanja, potrebno je imati makar dve putne torbe – jednu malu i jednu veliku. Male putne torbe su zgodne i praktične za vikend putovanja dok su za letovanje, zimovanje i ostala duža odsustvovanja potrebne ipak veće putne torbe.  Što se tiče manjih, obzirom da si muškarac, mi ti savetujemo da se između malog kofera i torbe ipak odlučiš za putnu torbu jer deluje više muški. A kada se radi o dužim putovanjima, onda je svejedno da li ćeš se odlučiti za kofer ili veliku putnu torbu. Bitno je da budu lagane, prostrane i da u neku ruku prate tvoj stil odevanja. Ovo je ono što bi trebalo da imaš kao deo aksesoara, međutim ukoliko imaš potrebe i mogućnosti, ovaj spisak se može proširiti na torbe za trening, rančeve za izlete u prirodu i šetnje, stilizovane torbe za lap topove, tablete itd. Bitno je samo da odabrana torba ne odskače puno od tvog stila oblačenja, da je nekako ukombinovana sa ostatkom garderobe i da je dobrog kvaliteta kako se ne bi brzo pohabala i delovala iznošeno.

Pročitajte i  Kakav veš žene vole?

Saznajte i 14 jesenjih aksesoara koji će unaprediti vaš stil

 

Izvor: muški magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *