KUPUJTE PAMETNO: 5 odevnih komada koji ne zahtevaju prevelika ulaganja - Men`s Health

KUPUJTE PAMETNO: 5 odevnih komada koji ne zahtevaju prevelika ulaganja

Najveći izazov za veliki broj muškaraca da značajno unaprede svoj stil je nedostatak finansijskih sredstava. Međutim, novac ne bi trebao da vas spreči u tome da budete lepo odeveni.

Ključ leži u strateškom planiranju i pametnom ulaganju sredstava u garderobu. Ovo je lista od 5 predmeta koji će vam temeljno promeniti stil i za koje je vredno štedeti novac.

MAJICA

Brojnim stilistima se podiže kosa na glavi kada vide muškarce koji daju ogroman novac za majice isključivo zbog logoa koji se nalazi na njima. Brendovi sami po sebi vas neće učiniti stilizovanijim, zato pre svega gledajte kvalitet i svestranost komada kojeg kupujete. Jednobojne pamučne majice bez vidljivih oznaka su uvek izraz stila i kvaliteta.

Modni kriminal: 8 stvari koje NIKAD ne treba da nosite

ČARAPE I DONJI VEŠ

Ima ljudi koji su spremni dati solidan iznos novca za čarape i donji veš. Međutim, i pored toga što izbor čarapa dosta utiče na našu pojavu, prevelika potrošnja u ovom slučaju nije neophodna. Isto tako nemojte zanemarivati značaj izbora čarapa tako što ćete nositi one bele sportske u kojima trenirate. Držite se proverenih rešenja u vidu čarapa od merino vune i slobodno eksperimentišite u pogledu boja.

ŠORTS

Iako živimo na geografskom prostoru gde su leta ekstremno topla, šortseve ipak nosimo kraći vremenski period tokom godine. Stoga je mnogo pametnije novac uložiti u stvari kao što su jakne, kaputi, košulje i džins. Kada kupujete šortseve preporučujemo vam one od kargo materijala u nekoj od neutralnih boja.

 

AKSESOARI

Aksesoari imaju svrhu da našem stil pruže lični pečat. Oni su tu da unaprede naš autfit, ne i da budu njen najvažniji deo. Uzmite za primer recimo kravate. Da li biste bili spremni svaki put za kravatu dati 150 dolara? Ili biste za taj novac kupili tri kravate, tri džepne maramice i šal za isti novac. Koju opciju biste vi izabrali? Fokus na kvalitetu je važan kada je reč o kupovini aksesoara ali nemojte biti uplašeni da za manje pare kupite više stvari.

Pročitajte i  Obična bela majica muškarca čini privlačnijim

Savršen stil na letovanju: 11 odevnih komada koje morate da imate

ODEĆA ZA SPAVANJE

Stvarno nije potrebno da ulažete ogroman novac u stvari u kojima ćete spavati. Umesto toga štedite novac za komade koji su vredni uloženog novca. Pidžame i druge stvari u kojima spavamo pre svega treba da budu udobne, a ako želite da ostavite utisak na ljude izborom svoje odeće to radite izvan a ne unutar kuće.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *