SUMMER STYLE: Kako da izgledate lepo i na +30 - Men`s Health

SUMMER STYLE: Kako da izgledate lepo i na +30

KOMBINUJTE BEŽ, BOJE PESKA I PLAVU SA PLAVOM

Kombinacija bež pantalona (lanenih) i sakoa iste boje, majica i cipela boje peska, bilo da su u trendu (a ove godine jesu) ili ne, uvek su dobar izbor za leto. Neki kažu da je i plava u kombinaciji sa – plavom takođe trendi za ovu godinu. Ali nemojte kombinovati iste nijanse, preporuka je da se za donji deo tela odnosno pantalone koriste tamnije plava, a svetla i jarka plava oblači na gornji deo tela. Bele patike dobro idu uz ovu kombinaciju.

Za urban letnji stil: 7 ključnih modnih trendova

VERTIKALNE PRUGE (I PRUGE GENERALNO)

Pruge nikada neće izaći iz mode, mogu biti raznih debljina, kombinacija boja, horizontalne i vertikalne. Plave i bele u kombinaciji sa plavom i belom pozadinom asociraju na leto. Na laganim odelima, vertikalne pruge mogu da učine čudo, pogotovo ako su u kombinaciji sa pastelnim i tamnijim bojama.

To nije najnoviji krik, već nekoliko sezona unazad majice sa printom privlače pažnju. Mogu da budu suptilnije varijante, a u kombinaciji sa letnjim sakoom ili jednobojnom košuljom preko, daju taj malo „ozbiljniji“ izgled.

Za fenomenalan izgled ovog leta: Kako da nosite lanenu košulju?

KOŠULJE U SVIM VARIJANTAMA

Majice sa kragnicom nekima se dopadaju, nekima ne, ali letnjoj košulji na muškarcima ne može se naći mana. Naravno, treba da bude u svetlim, pastelnim bojama, na kockice ili pruge. Podvrnutih, ¾ rukava. Neki je kombinuju i sa bermudama, ali to baš i nije profesionalno izdanje. Nećete pogrešiti ako kombinujete svetlu košulju i lanene pantalone.

 

OBUĆA

Ako imate mogućnosti, na posao možete nositi sandale, ali neka budu kožne i ne previše otvorene. Sa belim patikama nema promašaja, mada se i crne uklapaju. To je naravno polu-ležernija varijanta. Kožne cipele će uvek biti u trendu, i sa njima ne možete da pogrešite.

Pročitajte i  Kako da pustite savršenu bradu

Izvor: bizlife.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *