NEUNIŠTIV STIL: 5 neutralnih boja koje treba da nosite - Men`s Health

NEUNIŠTIV STIL: 5 neutralnih boja koje treba da nosite

I dok neki ljudi imaju luksuz da kupuju velike količine odeće, drugi baš i nisu te sreće. Zbog toga ovi drugi pre svega moraju da pametno kupuju odeću koja bi trebala biti što univerzalnija. Pod univrzalnim se podrazumeva odeća koja se može uklopiti u različit dizajn, boje i stilove. Neutralne boje posebno imaju moć da se lako kombinuju sa drugim tonovima što je u modnom smislu uvek dobra opcija. Ovo su neke od najpoznatijih i najpoželjniji neutralnih boja koje će vam pomoći da se modno irazite na kvalitetniji način.

Čino pantalone: 6 boja koje svaki muškarac treba da ima

SVE NIJANSE PLAVE

Plava se smatra najpopularnijom neutralnom bojom među muškarcima, A ujedno se sjajno dopunjava sa svim drugim nijansama. Zato su par patika ili cipela, sako, košulja ili pantalone u nekoj od nijansa plave idelan izbor kao osnova dobrog stila.

SMEĐI TONOVI

Zemljani tonovi u rasponu od svetlih nijansi bež do tamno smeđe boje imaju važnu ulogu u stvaranju dodatnih mogućnosti za kombinovanje sa ostatkom vaše odeće. Ove boje naprosto imaju moć kombinacije sa najširim spektrom boja, od roze i tirkizno plave do postojane crne boje.

NAJBOLJI IZGLED U SVAKOJ SITUACIJI: 15 stvari koje svaki stilizovan muškarac treba da ima

SIVA

Siva je jedna od boja koja takođe ima širok spektar nijansi i koja se zbog toga može kombinovati u bezbroj varijanti. Bez obzira da li je svetla ili tamnija nijansa, siva će vam automatski dati dozu elegancije i ozbiljnosti. Sivi sako u kombinaciji sa tamnim džinsom ili sive pantalone uparene sa klasičnom belom košuljom smatraju se apsolutnim modnim klasikom.

BELA

Iako bela nije boja, bez svake sumnje ona je jedna od najpopularnijih nijansi kada je reč o kombinovanju sa drugim komadima. Baš zbog toga mnogim ljubiteljima bele nikad dosta komada u ovoj nijansi. Beli džins, bele košulje, patike i polo majice u ovoj vanvremenskoj neutralnoj nijansi trebale bi definitivno biti važan deo vašeg ličnog stila.

Pročitajte i  Moderne muške kupaće gaće

Nikad ne znate šta da obučete? Imamo 4 savršene odevne kombinacije za vas!

CRNA

Poput bele i crna se ne računa kao boja jer nastaje kao nedostatak apsorpcije svetlosti. Međutim crna ima najveću moć da bude kompatibilna sa drugim bojama. Možete je kombinovati sa svim bojama, pa čak i teget, tamno crvenom i zelenom.

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *