MH stil: Prolećni sako za sve prilike - Men`s Health

MH stil: Prolećni sako za sve prilike

Nestrukirani sportski sako definitivno spada u kategoriju vanvremenskog odevnog komada kojeg možete nositi u svim prilikama. Zbog toga što nemaju postavu veoma su praktični, posebno tokom hladnijeg vremena jer ćete više imati osećaj da nosite košulju nego klasičan sako.

#Instagram: 4 najbolja načina da nosite sportski sako

S obzirom da sportski sako spada u kategoriju casual komada, neće prestavljati problem ako se malo pogužva i nabora. Većina modela ima velike praktične džepove u koje možete da stavite stvari poput sunčanih naočara ili novčanika. Zbog samog opuštenijeg kroja bez striktnih linija omogućava svakom muškarcu da ga kombinuje sa različitim odevnim komadima i kroz različite stilove.

 

I dok su sakoi sa suptilnim printom odličan izbor za određene muškarce, oni u teget boji idealni za poslovno okruženje, ove sezone se ističu oni u svetlo indigo nijansi. Sjajno se kombinuju sa majicama, džinsom, čino pantalonama pa čak i kargo bermudama. Ukoliko imate nameru da malo ublažite svoj previše formalan stil odevanja, sportski sako je pravi izbor za vas.

 

D.R.

Pročitajte i  Moderne muške kupaće gaće

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *