Najbolje odeveni muškarci na dodeli Oskara - Men`s Health

Najbolje odeveni muškarci na dodeli Oskara

RYAN GOSLING

U neobičnoj beloj košulji sa karnerima koju je nosio uz klasičan smoking, Rajan Gosling je poneo titulu najhrabrijeg modnog izbora večeri, odlučivši se za maštovitu viziju modne kuće Gucci.

 

DEV PATEL

Beli večernji sako više nije modni tabu u Holivudu, od kada ga je pre koju godinu gore pomenuti Gosling nosio na istom ovom crvenom tepihu. U savršeno skrojenoj Burberry verziji, Dev Patel je demonstirao potpuno ležernu eleganciju.

 

Pogledajte i 5 ubedljivo najvećih frajera na sinoćnoj dodeli Emi nagrada

JAMIE DORNAN

Još jedan primer kako je “white tie” sve popularniji za najvažniju modnu priliku u Holivudu, Jamie se odlučio za beli sako širokih revera (a ne za pedeset nijansi sive kako bismo očekivali zbog njegovog aktuelnog filma).

 

MAHERSHALA ALI

Dokaz da odstupanje od klasične crno bele varijante može biti mudar izbor, Maharshala u kreaciji Ermenegildo Zegna Couture pokazuje kako čak i mišićavi momci mogu da pronađu smoking u kome će izgledati kao savremeni džentlmeni.

 

TERRENCE HOWARD

Terrence kao da je ovog puta potpuno ostao u liku Luciousa iz serije “Imperija” pa je klasičan sako zamenio retro varijantom koja evocira vreme dvadesetih godina prošlog veka kad su muškarci nosili svilene kućne mantile.

 

Oskar 2016: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

CHRIS EVANS

Heroj akcionih blokbastera odabrao je pomalo buntovnu varijantu smokinga u nijansi “parisko” plave sa kontrasnim reverima od satena i paspulom na džepovima gde modnu ravnotežu postiže bela košulja u kombinaciji sa istom maramicom za džep.

 

ANDREW GARFIELD

Visokim momcima nije lako da pronađu večernje odelo koje će im dobro stajati, a kada kao Andrew na raspolaganju imate kreatorski talenat Toma Forda (takođe nominovanog za svoj filmski poduhvat) onda je rezultat savršen.

Pročitajte i  Ovo jednostavno ne smete da izgovorite na razgovoru za posao

 

JUSTIN TIMBERLAKE

Još jedan predstavnik elegancije Toma Forda, Justin je kroz svoj optimistični nastup na otvaranju Oskara pokazao da prava moderna gospoda u dobro krojenom odelu mogu bez muke i da đuskaju.

 

Tekst: Ivan Radojičić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *