6 aksesoara koji će olakšati život svakom muškarcu - Men`s Health

6 aksesoara koji će olakšati život svakom muškarcu

Priprema je najbolji lek protiv stresa, pogotovo ako će vas u samom procesu učiniti stilizovanijim muškarcem. Pogledajte neke od cool predloga koji će brzo postati neizostavan deo vašeg stila.

#Aksesoari: 4 najbitnija pravila za nošenje kaiša

KOŽNA FUTROLA ZA TELEFON

Vaš telefon je verovatno aksesoar koji najčešće koristite, zato vodite računa o njemu. Kožne futrole sa više funkcija su idealno rešenje, jer pored telefona možete nositi vizit karte ili kreditne kartice.

TECH RUKAVICE

A da biste koristili telefon po hladnom vremenu koristite tech rukavice čiji vrhovi prstiju omogućuju dodir po ekranu. Od ove sezone su dostupni i kožni modeli.

MULTIFUNKCIONALNI RANČEVI

Ukoliko je vaše poslovno okruženje malo neformalnije, rančevi od voskirane kože su savršen izbor. U njima se nalaze brojne pregrade gde možete staviti sitne gedžete i laptop, a uz sve to su vodonepropustivi pa su vrlo praktični po svim vremenskim uslovima.

Pogledajte i 6 komada nakita koje nose stilizovani muškarci

KLASIČNI SAT

Pametni satovi pomalo izlaze iz mode pa se zato preporučuje investiranje u klasične hromirane satove sa klasičnim dizajnom kućišta. Ovaj detalj se savršeno uklapa uz hladni zimski outfit.

BEŽIČNE SLUŠALICE

Kao dodatak najnovijim modelima telefona dostupne su bežične slušalice koje su postale globalni hit. Moćan zvuk, odličan kvalitet i dizajn uz ogromnu praktičnost (nema više napornih žica) čine ovaj detalj veoma poželjnim.

ROKOVNIK

Ovaj važan aksesoar će vam pomoći da se kvalitetno pripremite za poslovne obaveze. Stilski lepi kožni rokovnici sa funkcionalnim pregradama za vizit kartice uz kvalitetne olovke daće vam izged ozbiljnog muškarca sa stilom.

Otkrijte i Pre polaska u teretanu, instalirajte ove aplikacije

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Pročitajte i  Stil savremenog džentlmena: 12 najpopularnijih modela kravata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *