Londonska nedelja mode: 5 fenomenalnih trendova koji će ODMAH osvežiti vaš stil - Men`s Health

Londonska nedelja mode: 5 fenomenalnih trendova koji će ODMAH osvežiti vaš stil

Pogledajte i 100 godina muške mode u samo dva minuta (VIDEO)

Početkom svake godine održava se Londonska nedelja muške mode gde se po tradiciji predstavljaju trendovi i tendencije u kojima će se muška moda kretati. Brojni dizajneri i brendovi su iskoristili priliku da svetu predstave neke nove stilove i da nekim starim trendovima udahnu novi život. 

ŠIROKE PANTALONE I DUGAČKI KAPUTI

Nekoliko velikih modnih eksperata ove sezone su predstavili trend izuzetno širokih pantalona. Vreme uskih modela pantalona je očigledno prošlo, ali pantalone nisu jedini baggy stil u najavi. U trendu će takođe biti i veliki i dugački mantili i kaputi u duhu 1980-ih.

KAKO ISPRATITI OVAJ TREND:

Napravite kontrast noseći šire donje delove sa skladnim i užim bomber jaknama. Zadržite gornji deo u užem stilu noseći košulje ili majice u zagasitim tonovima, a ceo autfit zaokružite old school modele patikama ili glomaznijim cipelama. 

Proleće/leto 2017: 10 trendova koji koji će dominirati naredne sezone

LJUBIČASTA I ŽUTA

Kliše o tome kako ljubičasta i žuta ne idu zajedno kao da pada u vodu. Žuta boja tradicionalno se ne povezuje sa zimom, ali daje dozu neophodnog optimizma, dok je ljubičasta u trendu već neko vreme.

KAKO ISPRATITI OVAJ TREND:

Žuta se najbolje nosi kroz komade poput džempera, dok ljubičasta lepo pristaje na manjim odevnim komadima i lepo se kombinuje sa svetlim nijansama smeđe, kao i sa sivom, crnom i teget bojom. 

TRENERKE I DUKSEVI SA KAPULJAČOM

U poslednjih nekoliko godina uticaj sportskog stila na modu je ogroman. 

KAKO ISPRATITI OVAJ TREND:

Duksevi s kapuljačom su odličan izgovor da unesete malo boje u svoj izgled. Minimalistički modeli trenerki su se vratili u punom sjaju, a najbolje idu ispod zimskih kaputa ili sakoa od kompozitnijih materijala.

Pročitajte i  Vuneni komadi: 7 glavnih trendova ove sezone

STIL 1990-IH

Od parka jakni do iscepanih farmerki, očigledno je da je trend 1990-ih u muškoj modi ponovo in. Kolekcije u kojima dominiraju printovi i neonske boje tipične za taj period su sve češće. Koloritne jakne, opušteni džins i razbarušena kosa sa šiškama definitivno se vraćaju u modu.

KAKO ISPRATITI OVAJ TREND:

Najlakši način da ponesete ovaj stil je nošenje tehničkih modela jakni ili kabastijih modela kaputa. Par izbledelih farmerki i dukseva sa kapuljačama takođe doprinose ovom modnom trendu, kao i sve vidljiviji povratak retro modela trenerki.

KLJUČNI MATERIJALI: SOMOT I DŽINS

Na Londonskoj nedelji mode su dominirale ove dve klasične tkanine. Somot se preporučuje u maslinasto zelenoj boji u vidu klasičnih sakoa i bomber jakni.

KAKO ISPRATITI OVAJ TREND:

Džins u dve nijanse će vam obezbediti nadogradnju stila. Jakne od somota su odličan izbor kao i odevni komad koji ćete nositi ispod kaputa. Klasična odela od somota su uvek dobar izbor koja u zavisnosti od toga sa čim ih kombinujete možete nositi u različitim prilikama.

STIL ZA SVE PRILIKE: 10 MUST HAVE komada za 2017. godinu!

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *