Zlatni globus 2017: 6 najbolje obučenih muškaraca na crvenom tepihu - Men`s Health

Zlatni globus 2017: 6 najbolje obučenih muškaraca na crvenom tepihu

RAJAN GOSLING

 

Popularni glumac je osvojio Zlatni globus sa ulogu u filmu La La Land, a prema mišljenju mnogih bi mogao da osvoji nagradu i za jednog od nastilizovanijih muškaraca na crvenom tepihu.

Iako se čini da se odlučio za skoro istu ubitačnu odevnu kombinaciju kao prošle godine, može se reći da je Rajan jednostavno shvatio šta mu najbolje stoji i da se drži toga.

Duži kroj belog sakoa i bela košulja u kombinaciji sa crnim cipelama, pantalonama i leptir mašnom su provereno dobra kombinacija koju su Rajanovi stilisti odlučili da začine crvenom ružom.

KRIS PAJN

 

Zvezda filma Star trek je oduševio sve sinoć na dodeli nagrada Zlatni globus. Holivudski glumac, koji nam je još jednom potvrdio da su najveći šarmeri bradati muškarci, crvenim tepihom je prošetao u klasičnom crnom odelu koju je iskombinovao sa belom košuljom ca crnim dugmićima, crnom leptir mašnom i belom džepnom maramicom koja se nije previše isticala, već tek toliko da razbije crne nijanse.

Saznajte i 8 stvari koje niste znali o Krisu Pajnu

Najzanimljiviji deo kombinacije su crne lakovane mokasine koje je nosio bez čarapa.

DONALD GLOVER

 

Glumac Donald Glover jedan je od najzaslužnijih što je televizijska serija Atlanta osvojila ovogodišnji Zlatni globus što je potvrdio i dobijenom nagradom u kategoiji najboljeg glumca u televizijskoj seriji (žanr mjuzikl ili komedija).

Svojom modnom kombinacijom sinoć je pokazao da je jedan od najsmelijih muškaraca koji su prošetali crvenim tepihom. Dokazao je da je somot još uvek u modi obukavši braon odelo od somota, koje mu je fantastično pristajalo. Izabrao je leptir mašnu u sličnoj nijansi braon boje i belu košulju, a crne lakovane cipele su na idealan način zaokružili celu kombinaciju.

RAMI MALEK

 

Rami Malek je bio nominovan za ulogu u televizijskom seriji Mister Robot i iako nije osvojio nagradu, potpuno nas je oduševio svojom smelošću na crvenom tepihu.

Pročitajte i  4 modela džinsa koji će dominirati ovog leta

Ovogodišnja dobitna kombinacija je bilo teget/crno odelo sa teget reverima. Da su aksesoari možda i najbitniji dokazao je crnom leptir mašnom, neobičnim detaljem za rever u crnoj i zlatnoj boji, kao i kariranim crno/crvenim čarapama, koje su diskretne. Celoj kombinaciji je pridodao fenomenalne crne lakovane cipele.

TOM FORD

 

Na ovoj listi ne možemo da ne spomenom slavnog modnog dizajnera, koji je napravio savršeni iskorak u sedmu umetnost i bio nominovan čak dva puta (za najboljeg reditelja i najboljeg scenaristu u filmu Noćne životinje).

Oskar 2016: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

Tom Ford se i ovog puta odlučio za klasičnu kombinaciju. Međutim, duži sako, duži rukavi na košulju i nogavice, kao i ranfle na sakou drugog materijala su uz leptir mašnu i belu džepnu maramicu učinile ovu kombinaciju još boljom i svečanijom. Kao i većina njegovih prethodnika s ove liste, opredelio se za crne lakovane cipele.

RAJAN REJNOLDS

 

Zvezda filma Dedpul bio je nominovan za najbolju ulogu u komediji ili mjuziklu, a iako je nagrada otišla u ruke Rajanu Goslingu, Rejnolds se nije obeshrabrio i na dodeli nagrada se super proveo. Poput većine muškaraca na sinoćnoj dodeli, Rajan se odlučio za klasično crno odelo, koje je upotpunio leptir mašnom i džepnom maramicom. Oduševile su nas i njegove fantasične crne cipele.

Međutim, najviše nas je očarala njegova supruga Blejk Lajvli, koja je pokazala zašto je mnogi zovu jednom od najstilizovanijih i najlepših dama u Holivudu.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *