STIL ZA SVE PRILIKE: 10 MUST HAVE komada za 2017. godinu! - Men`s Health

STIL ZA SVE PRILIKE: 10 MUST HAVE komada za 2017. godinu!

ODELO

Iako možda ne nosite odelo na poslu, investirajte novac u lepo skrojeno odelo koje će vam biti od pomoći u različitim prilikama. Teget odelo u slim ili classic fit modelu će vam pomoći da se predstavite u najboljem svetlu, a dodatan plus je što ćete moći da ga kombinujete sa sa različitim komadima odeće. Dodatnu eleganciju postići ćete džepnom maramicom.

ČINO PANTALONE

Nabavite jedan model ovih kultnih pantalona u teget i sivoj boji i kombinujte ih sa svim stvarima iz vašeg ormara i u brojnim prilikama od opuštenih popodneva do poslovnih sastanaka.

BUDITE SMELIJI U 2017. GODINI: 5 modnih „grešaka“ koje morate da napravite!

BELA KOŠULJA

Kvalitetna bela košulja se oduvek smatrala osnovom stila svakog doteranog muškarca. Bez obzira da li idete na venčanje, poslovni sastanak ili žurku, bela košulja će vam dati dozu neophodne ozbiljnosti i prestaviće vas kao muškarca koji vodi računa o svojoj pojavi.

SAT

Naravno, možete da vidite vreme na ekranu svog telefona, ali sat je neizostavan detalj stila svakog muškarca. Ove godine u trendu će biti nerazmetljivi minimalistički modeli satova sa kožnim narukvicama.

MANTIL

Mantili u različitim dužinama pored modnog elementa imaju i praktičnu svrhu u vidu zaštite od vetra i kiše. Pored standardnih modela u boji peska sve popularniji su i oni u sivoj boji.

NAOČARE ZA SUNCE

Ne postoji ni jedna prilika, vremenski uslovi i stil kojeg dobro izabrane naočare za sunce neće poboljšati. Pored već popularnih avijatičarskih modela, u 2017. godini trend će biti i model kornjača naočara za sunce .

BOMBER JAKNA

Modni hibrid uličnog i militari stila svetu je prestavio model bomber jakne koja je postala veoma popularna i vrlo je slična jaknama koje su nosili američki piloti tokom Drugog svetskog rata. Najpopularnije su u maslinasto zelenoj i crnoj boji.

Pročitajte i  Kako da uklopite čarape sa autfitom?

NIJEDNA VAM NEĆE ODOLETI: 9 najboljih komada za večerašnji izlazak

OKSFORD KOŠULJA SA RUSKOM KRAGNOM

Već pomalo zaboravljeni model košulje ove godine vraća se u velikom stilu, a posebno će im se obradovati ljubitelji casual stila.

ČIZME NA VEZIVANJE

Izdržljive, pouzdane, prikladne za sve vremenske prilike sa buntovnim vanvremenskim šarmom, čizme sa pertlama naprosto se moraju naći na vašem popisu stvari koje trebate da kupite, ukoliko ih naravno već nemate.

Pol Smit: 7 stvari koje svaki muškarac treba da ima

BELE PATIKE

Teniski retro modeli patika su postali neizostavan deo moderne muške mode, pa ih možemo videti kako ih muškarci u različitim stilovima.

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *